Εκλογές ΕΠΣΛ: Κούρσα για τρεις

25/06/2022 - 11:22 Τελευταία τροποποίηση στις 25/06/2022 - 11:55

Την Πέμπτη ολοκληρώθηκε η προθεσμία για τις υποψηφιότητες αναφορικά με την προεδρία της ΕΠΣΛ στις εκλογές της 4ης Ιουλίου, με τους υποψηφίους να είναι συνολικά τρεις.

Υποψήφιοι είναι ο Παντελής Βερρής ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία του εδώ και αρκετό καιρό ανακοινώνοντας μάλιστα και επίσημα την υποψηφιότητα του, o Κυριάκος Πετρέλλης μετά το σύντομο πέρασμα του από την προεδρία της ΕΠΣΛ πέρυσι το καλοκαίρι θα διεκδικήσει πάλι την θέση και το τρίτο όνομα-έκπληξη είναι ο Χάρης Πελέκος ο οποίος βρίσκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου αρκετά χρόνια. O Πελέκος υπήρξε διαιτητής, αρκετά χρόνια ως μέλος στην Πειθαρχική επιτροπής της ΕΠΣΛ και μια σεζόν μάλιστα ως πρόεδρος αλλά και ως παρατηρητής αγώνων.

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι οι υποψήφιοι τελικά μπορεί να είναι λιγότεροι κάτι το οποίο θα γίνει γνωστό μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο έως την ημέρα της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης που λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο της Καλλονής και ταυτόχρονα τα σωματεία θα ψηφίσουν για την πρόεδρο της ΕΠΣΛ. Δικαίωμα ψήφου έχουν συνολικά 20 σωματεία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey