Έξι απινιδωτές από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου σε γήπεδα ποδοσφαίρου

11/01/2023 - 12:04 Τελευταία τροποποίηση στις 11/01/2023 - 13:54

Στην παράδοση έξι απινιδωτών προχώρησε ο Δήμος Δυτικής Λέσβου την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, με σκοπό την τοποθέτηση τους σε ποδοσφαιρικά γήπεδα του βορείου τμήματος.

Στην τελετή της παράδοσης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου, το παρών έδωσαν  η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αφροδίτη Βατή, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Στρατής Γελαγώτης, οι Αντιδήμαρχοι Ζαχαρώ Ιωακείμ και Γιώργος Αλάνης. ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Παντελεών Βερρής, ο αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας Γιάννης Πίνης και ο Β' Αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής Λάμπρος Σταθάκης.

apinidotes-dimos-ditikis-lesvou-2023.jpg (770×489)

Οι έξι απινιδωτές θα τοποθετηθούν στα γήπεδα Καλλονής "Κώστας Κεντέρης", Σκάλας Καλλονής, Παρακοίλων, Ερεσού, Στύψης και Φίλιας. Το επόμενο διάστημα έχει δρομολογηθεί σεμινάριο εκπαίδευσης για την χρήση των απινιδωτών, οι οποίοι θα "χρεωθούν" επίσημα στον πρόεδρο της κοινότητας και εκπρόσωπο των ποδοσφαιρικών ομάδων των αντίστοιχων χωριών.

Υπενθυμίζεται ότι η υγειονομική επιτροπή της ΕΠΣΛ, είχε αποστείλει αίτημα προς τον Δήμο Δυτικής Λεσβου, τον Δήμο Μυτιλήνης, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον Δήμο Λήμνου, για την προμήθεια των απινιδωτών. Να σημειωθεί ότι τους επόμενους μήνες έχει δρομολογηθεί η αγορά επιπλέον 8 απινιδωτών από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου, ενώ η Περιφέρεια έχει παραδώσει προπλάσματα και έναν εκπαιδευτικό απινιδωτή. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey