Tι ισχύει για τις μεταγραφές των ερασιτεχνών

02/07/2013 - 13:32 Τελευταία τροποποίηση στις 02/07/2013 - 13:48

soccer_blue_and_gold_ballΑνακοίνωση για τις μεταγραφές - εγγραφές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών εξέδωσε η ΕΠΣ Λέσβου, παραθέτοντας τα κυριότερα σημεία των κανονισμών, προς γνώση και των ίδιων των ποδοσφαιριστών, αλλά και των σωματείων.

> Η μεταγραφή ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών ξεκινά από 01-07 εώς και 31-08 και μέχρι 2 ποδοσφαιριστές από 01-01 εώς 31-01
> Η αποδέσμευση ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών ξεκινά από 07-07 εώς 31-07
> Η ομαδική αποδέσμευση από ένα σωματείο που έχει 141 ποδοσφαιριστές στη δύναμη του ξεκινά από 01-07 εώς 31-07
> Ο δανεισμός ενός ποδοσφαιριστή ξεκινά από 01-07 εώς και 31-07 (δεν πρέπει να υπερβαίνει το 21ο έτος της ηλικίας του)
> Η επανεγγραφή ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών (ελεύθεροι) ξεκινά από 01-09 εώς και 30-09 και από 01-01 εώς και 31-01
> Η αρχική εγγραφή ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών (πρωτοεγγραφόμενοι) ξεκινά από 01-09 εώς και 31-12 και από 01-02 εώς και 15-05

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

> Αίτηση μεταβολών του ποδοσφαιιρστή κατάλληλα συμπληρωμένη (κεφαλαία γράμματα, υπογεγραμμένα και σφραγισμένα όπου είναι απαραίτητο χωρίς σβησίματα). Επίσης όπου υπάρχει υπογραφή να αναγράφεται ολογράφως το ονοματεπώνυμο του υπογράφοντος.
> Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες.
> Φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής του ταυτότητας (ακριβές αντίγραφο). Σε περίπτωση που δεν υπάρχει, πρόσφατο πιστοποιητικό γεννήσεως με επικολλημένη πρόσφατη φωτογραφία, θεωρημένη για την ταυτοπροσωπία από οικεία αστυνομική ή δημοτική αρχή.

ΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ

> Απαιτείται συγκατάθεση του σωματείου στο οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής.
> Υποβολή της αίτησης μεταβολών του ποδοσφαιριστή κατάλληλα συμπληρωμένη, υπογεγραμμένη και σφραγισμένη. Κεφαλαία γράμματα, να φαίνεται καθαρά η σφραγίδα και των δύο (2) σωματείων (αυτό που παραχωρεί τον παίχτη στο α΄μέρος και το σωματείο που μεταγγράφεται στο β' μέρος της αίτησης μεταβολών καθώς και οι απαραίτητες υπογραφές).
Αιτήσεις μεταβολών που δεν έχουν τους αύξοντες αριθμούς που χρησιμοποιούν οι ΕΠΣ Λέσβου με την κατάθεση τους θα πρέπει να καταβάλλεται και το ποσό των 20 ευρώ. Το ίδιο ποσό καταβάλλεται σε περίπτωση επανέκδοσης του δελτίου και ανανέωσης αλλοδαπού.

ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

soccergoal2> Υποβολή της αίτησης μεταβολών του ποδοσφαιριστή κατάλληλα συμπληρωμένη - υπογεγραμμένη και σφραγισμένη στο β' μέρος της αίτησης από το σωματείο στο οποίο εγγράφεται ο ποδοσφαιριστής.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ

> Πραγματοποιείται αποκλειστικά το χρονικό διάστημα από 01-07 εώς και 31-07. Απαιτείται η αίτηση μεταβολών κατάλληλα συμπληρωμένη. Μετά τη λήξη του χρόνου του δανεισμού ο ποδοσφαιριστής αυτοδίκαια επανέρχεται στην δύναμη του σωματείου που τον είχε χορηγήσει σε δανεισμό. Οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους πρέπει να συνοδεύουν τα διακαιολογητικά με σύμφωνη γνώμη του κηδεμόνα σε όλες τις περιπτώσεις. ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ - ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ - ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ - ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.
ΠΕΡΙΟΔΟΥ: 2013 - 2014.
 
•    Η μεταγραφή ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών ξεκινά από 01-07 εώς και 31-08 και μέχρι 2 ποδοσφαιριστές από 01-01 εώς 31-01.
•    Η αποδέσμευση ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών ξεκινά από 07-07 εώς 31-07.
•    Η ομαδική αποδέσμευση από ένα σωματείο που έχει 141 ποδοσφαιριστές στη δύναμη του ξεκινά από 01-07 εώς 31-07.
•    Ο δανεισμός ενός ποδοσφαιριστή ξεκινά από 01-07 εώς και 31-07 (δεν πρέπει να υπερβαίνει το 21ο έτος της ηλικίας του).
•    Η επανεγγραφή ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών (ελεύθεροι) ξεκινά από 01-09 εώς και 30-09 και από 01-01 εώς και 31-01.
•    Η αρχική εγγραφή ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών (πρωτοεγγραφόμενοι) ξεκινά από 01-09 εώς και 31-12 και από 01-02 εώς και 15-05.


ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ,
 
•    Αίτηση μεταβολών του ποδοσφαιιρστή κατάλληλα συμπληρωμένη (κεφαλαία γράμματα, υπογεγραμμένα και σφραγισμένα όπου είναι απαραίτητο χωρίς σβησίματα). Επίσης όπου υπάρχει υπογραφή να αναγράφεται ολογράφως το ονοματεπώνυμο του υπογράφοντος.
•    Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες.
•    Φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής του ταυτότητας (ακριβές αντίγραφο). Σε περίπτωση που δεν υπάρχει, πρόσφατο πιστοποιητικό γεννήσεως με επικολλημένη πρόσφατη φωτογραφία, θεωρημένη για την ταυτοπροσωπία από οικεία αστυνομική ή δημοτική αρχή.
 
ΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗΣ.
 
•    Απαιτείται συγκατάθεση του σωματείου στο οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής.
•    Υποβολή της αίτησης μεταβολών του ποδοσφαιριστή κατάλληλα συμπληρωμένη, υπογεγραμμένη και σφραγισμένη. Κεφαλαία γράμματα, να φαίνεται καθαρά η σφραγίδα και των δύο (2) σωματείων (αυτό που παραχωρεί τον παίχτη στο α΄μέρος και το σωματείο που μεταγγράφεται στο β' μέρος της αίτησης μεταβολών καθώς και οι απαραίτητες υπογραφές).
Αιτήσεις μεταβολών που δεν έχουν τους αύξοντες αριθμούς που χρησιμοποιούν οι ΕΠΣ Λέσβου με την κατάθεση τους θα πρέπει να καταβάλλεται και το ποσό των 20 ευρώ. Το ίδιο ποσό καταβάλλεται σε περίπτωση επανέκδοσης του δελτίου και ανανέωσης αλλοδαπού.
 
ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.
 
•    Υποβολή της αίτησης μεταβολών του ποδοσφαιριστή κατάλληλα συμπληρωμένη - υπογεγραμμένη και σφραγισμένη στο β' μέρος της αίτησης από το σωματείο στο οποίο εγγράφεται ο ποδοσφαιριστής.
 
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ.
 
•    Πραγματοποιείται αποκλειστικά το χρονικό διάστημα από 01-07 εώς και 31-07. Απαιτείται η αίτηση μεταβολών κατάλληλα συμπληρωμένη. Μετά τη λήξη του χρόνου του δανεισμού ο ποδοσφαιριστής αυτοδίκαια επανέρχεται στην δύναμη του σωματείου που τον είχε χορηγήσει σε δανεισμό.
Οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους πρέπει να συνοδεύουν τα διακαιολογητικά με σύμφωνη γνώμη του κηδεμόνα σε όλες τις περιπτώσεις. ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ - ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ - ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ - ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey