Παρτενέρ του Αμπιντάλ ο "Πράξι"!

14/07/2014 - 15:28

olyΩς παρτενέρ του σπουδαίου Γάλλου Ερίκ Αμπιντάλ, οι συστάσεις για τον οποίο είναι περιττές, αγωνίστηκε για 45 λεπτά ο Πραξιτέλης Βούρος ως δεξιός στόπερ στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των πρωταθλητών Ελλάδας επί Αυστριακού εδάφους, απέναντι στην ρωσική Κρασνοντάρ το περασμένο Σάββατο.

Ο «Πράξι» όχι μόνο δεν έδειξε τρακαρισμένος από την συνύπαρξή του με τον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, αλλά είχε καλή συνεργασία μαζί του, καίριες και ψύχραιμες τοποθετήσεις, μεταβίβαζε σωστά τη μπάλα και στα μέσα του δευτέρου μέρους, όταν βρέθηκε η άμυνά του σε επικίνδυνη κατάσταση, αναχαίτισε αποτελεσματικά με αντίδραση που παρέπεμπε σε πολύ έμπειρο αμυντικό, τον επιτιθέμενο Άρι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γάλλος, συνομιλούσε συχνά μαζί του στη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι πάντως που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την προετοιμασία των πρωταθλητών όλο αυτό το διάστημα στο Ζέεφελντ, ο έμπειρος αμυντικός κάνει με όλους τους νεαρούς στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 από τους Ρώσους, δείχνοντας πως ακόμη έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να φτάσει στα επίπεδα που επιθυμεί ο προπονητής του, αλλά αν θεωρήσουμε πράγματι πως αυτό το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Μίτσελ, αποτελεί και κριτήριο για το ποιοι θα δουλέψουν μαζί με τον Ισπανό στην Αμερική τον Αύγουστο και μετέπειτα όλη την αγωνιστική σεζόν, η πρώτη αυτή εμφάνιση του «Πράξι» είχε θετικό πρόσημο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μπονγκ, Μπουχαλάκης, Γιαταμπαρέ, Βλαχοδήμος, Ντοσεβί, Σαβιόλα, Διαμαντάκος.
Αγωνίστηκαν και οι Χουτεσιώτης, Εντινγκά, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Φουστέρ, Βατουσιάδης, Αμπιντάλ, Βούρος, Σάλιακας, Ντομίνγκεζ, Παπάζογλου, Κατάι, Κολοβός.
ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Σίνιτσιν, Γέντρετσικ Γκράνκιστ, Καλέσιν, Σίγκουρτσον, Γκαζίνσκι, Αχμέντοφ, Μπιστρόφ, Ζοαοζίνιο, Περέιρα, Βάντερσον.
Αγωνίστηκαν και οι Ντικάν, Καβλίνοφ, Μαρκόφ, Μαρτίνοβιτς, Πομέρκο, Λαμπόρντε, Σίπιτσιν, Πετρόφ, Άρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey