«Κλείδωσε» τη δεύτερη θέση ο Καραβαγγέλης Στύψης

06/04/2024 - 19:15 Τελευταία τροποποίηση στις 06/04/2024 - 20:03

Τέσσερις αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν συνολικά και στους δύο ομίλους της Β ΕΠΣ Λέσβου το Σάββατο 6 Απριλίου.

Στον βόρειο όμιλο, ο Καραβαγγέλης που πήρε ξεκούραστα τους βαθμούς απέναντι στον Μακαρέα που έχει αποσυρθεί, κλείδωσε τη δεύτερη θέση στον όμιλο σε συνδυασμό με την ήττα της Ανάξου από τον Παπανικολή, δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Έτσι, η ομάδα της Στύψης θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγόρια στον αγώνα με την δεύτερη ομάδα του νοτίου ομίλου.

Στο γήπεδο Ερεσού οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 38' με τον Ευαγγέλου. Στο 76' ο Παπανικολής άνοιξε το σκορ με τον Αράδα και κλείδωσε τη νίκη στο 91' με τον Αλέξη Πέττερ, ο οποίος στο 70' είχε και δοκάρι. Με το σκορ στο 0-0 ο Βουτσιώτης δεν κατάφερε να νικήσει από το σημείο του πέναλτι τον τερματοφύλακα της Ανάξου Τόππρα.

Η πρωταθλήτρια Καλλονή πέρασε από την Πέτρα με σκορ 0-2 κόντρα στον Αχιλλέα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 38' με σουτ του Μάκη Σαμπάνη και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κουμέλλη στο 83'. Στο 60ο λεπτό ο Αχιλλέας έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς αστόχησε από το σημείο του πέναλτι ο Ρενάτο Ράμα.

Εύκολη νίκη 4-0 πανηγύρισε ο Μεσότοπος απέναντι στον Ορφέα Άντισσας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ του Μιχάλη Βακάλη. Το 3-0 έγινε στο 64' από τον Ρομέο Μπάνα και το τελικό 4-0 από τον Γιώργο Χυδηριώτη στο 86'. Ο Μεσότοπος είχε και χαμένο πέναλτι με εκτελεστή τον Μπάνα.

Στον μοναδικό αγώνα του νοτίου ομίλου, ο Παλλεσβιακός πήρε εμφατική νίκη 1-5 με αντίπαλο τη Δόξα Λέσβου. Το 0-1 έγινε στο 16' από τον Λιτσολάρι, το 0-2 στο 27' από τον Ατζέμη και το 0-3 που ήταν σκορ ημιχρόνου στο 38' από τον Λανγκόζι. Ο Ατζέμης ξανά σκόραρε για το 0-4 στο 51', ενώ στο 60' η Δόξα Λέσβου μείωσε με τον Γιαλαμαδάκη. Το τελικό 1-5 πέτυχε ο Φραγκιάς, ενώ από τη Δόξα αποβλήθηκε ο Κουζινόγλου. 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey