Απολογισμός έτους στον ΣΛΑΜ

04/02/2013 - 09:04 Τελευταία τροποποίηση στις 04/02/2013 - 13:23

mpritz_card_gameΤην εκλογοαπολογιστική του συνέλευση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Λέσβου Αγωνιστικού Μπριτζ (ΣΛΑΜ), την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές συγκροτήθηκε σε σώμα, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, όπου πρόεδρος επανεξελέγη ο Άκης Σκορδομπέκης, αντιπρόεδρος ο Νίκος Αναγνωστόπουλος, γενική γραμματέας η Πηνελόπη Κίνδερλη, ταμίας η Καλιόπη Μπάμπου, έφορος Νίκος Αναστασίου και μέλη ο Βασίλης Γρημάνης και ο Γιώργος Σαμαράς.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, ο πρόεδρος του ΣΛΑΜ παρουσίασε τις δράσεις του συλλόγου και κυρίως τις προσπάθειες που κατέβαλε το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο για την ανάπτυξη του αθλήματος στη Λέσβο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκοδρομπέκης αναφέρθηκε στην αλλαγή στέγης που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγους μήνες, σε ένα νέο χώρο στην περιοχή του Ακρωτηρίου, που είχε ως αποτέλεσμα όλο και περισσότερα μέλη να συμμετέχουν στους αγώνες που γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ενώ παρουσίασε και τα επόμενα σχέδια του ΣΛΑΜ, που είναι η διοργάνωση τουρνουά στη Λέσβο, καθώς και η συμμετοχή σε αγώνες στην Ελλάδα και την Τουρκία. Παράλληλα, τόνισε τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Σύλλογος ώστε να εγγραφούν νέα μέλη και να αναπτυχθεί περαιτέρω το άθλημα στο νησί.

Ο μεγαλύτερος στόχος του ΣΛΑΜ για τους επόμενους μήνες είναι η επιτυχής διοργάνωση του Φεστιβάλ Μπριτζ Ελληνοτουρκικής Φιλίας, τον Ιούνιο στο Μόλυβο, καθώς έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς των Τούρκων μπριτζέρ να συμμετάσχουν στους αγώνες.

Παράλληλα, από τις 25-27 Ιανουαρίου διοργανώθηκε με επιτυχία, το καθιερωμένο στη μνήμη του Τάσου Γιαννακόπουλου Gran Prix, στο οποίο συμμετείχαν 40 μπριτζέρ, ενώ έγινε η κοπή της πίτας του ΣΛΑΜ.

Στο Gran Prix Τάσος Γιαννακόπουλος, στην κατηγορία open την 1η θέση κατέλαβαν η Καλλιόπη Μπάμπου με τον Γιώργο Καραντανέλλη, τη 2η θέση ο Λευτέρης Καραμπλιάς με τη Λιάνα Δεμερτζή και την 3η θέση, ο Βίκτωρας Ταπανλής με τον Αντώνη Δουκαρέλλη. Στην κατηγορία 1-6 την 1η θέση κατέλαβαν ο Στρατής Ξένος με την Αθηνά Συλίκου, την 2η θέση ο Μιχάλης Καζάζης και την 3η θέση ο Παράσχος Βασιλέλλης με τον Νίκο Αναγνωστόπουλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey