Τέσσερις πρωτιές ο ΣΛΑΜ στην Τουρκία

28/05/2013 - 10:18

SLAM_Tourkia_Assos_2013Με αποστολή 21 παικτών, φίλων και συγγενών, ταξίδεψε ο Σύλλογος Λέσβου Αγωνιστικού Μπριτζ για την Άσσο της Τουρκίας, την περασμένη Πέμπτη, προκειμένου να συμμετάσχουν στο 4ο Φεστιβάλ Μπρίτζ της περιοχής.

Η πρώτη μέρα των αγώνων έληξε δίνοντας στον ΣΛΑΜ την πρώτη επιτυχία, με το ζεύγος Μυρσίνη Μανιάτη και Πηνελόπη Κίνδερλη να κατακτούν την πρώτη θέση στην κατηγορία γυναικών και την 9η θέση στη γενική κατάταξη μεταξύ 51 ζευγαριών.

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν τη δεύτερη μέρα των αγώνων, με την πρώτη θέση γυναικών για το ζευγάρι Καλλιόπη Μπάμπου και Αντιγόνη Φλωρά και την 8η θέση στη γενική κατάταξη, αλλά και την πρώτη θέση του άξονα Βοράς - Νότος με το ζευγάρι Γιώργος Μαστραντωνάκης και Μένη Ουζουνέλλη που κατέκτησαν την 3η θέση στη γενική κατάταξη μεταξύ 54 ζευγών.

Το θρίαμβό τους στη κατηγορία γυναικών επανέλαβαν οι Μπάμπου – Φλωρά και την τρίτη ημέρα των αγώνων, κατακτώντας την πρώτη θέση και την 13η στη γενική κατάταξη μεταξύ 54 ζευγών.

Τώρα ξεκινάει εντατικά η προετοιμασία του Συλλόγου για την διοργάνωση του 5ου Φεστιβάλ Μπριτζ Ελληνοτουρκικής Φιλίας, που θα γίνει στις 26-30 Ιουνίου 2013 στη Μυτιλήνη, υπο την αιγίδα της Ελληνική Ομοσπονδίας Μπριτζ και της Τουρκικής Ομοσπονδίας Μπριτζ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey