5ο Φεστιβαλ ελληνοτουρκικής φιλίας

02/07/2013 - 12:22

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30 Ιουνίου το 5ο Φεστιβάλ Μπριτζ ελληνοτουρκικής φιλίας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Λέσβου Αγωνιστικού Μπρίτζ (ΣΛΑΜ) στο ξενοδοχείο Silver Bay, στη Μυτιλήνη, με τη συμμετοχή 80 αθλητών κάθε κατηγορίας από πόλεις της Τουρκίας, την Αθήνα, τη Χίο, τη Δανία και φυσικά την οικοδέσποινα Λέσβο.

Στο πλαίσιο της φιλοξενίας των επισκεπτών, ο ΣΛΑΜ διοργάνωσε δύο εκδρομές στο νησί, στο Σίγρι την Παρασκευή 28 Ιουνίου όπου επισκέφτηκαν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, και σε Μόλυβο - Σκάλα Σκαμιάς το Σάββατο 29 Ιουνίου, ενώ το ίδιο βράδυ μετά τον αγώνα ακολούθησε δείπνο με ζωντανή μουσική.

Το αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης για τις ομάδες πραγματοποιήθηκε Τετάρτη και Πέμπτη (26-27/6). Στην κατηγορία 1-9, με συμμετοχή 6 ομάδων, την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Αναγνωστόπουλος Ν., Βασιλλέλης Π., Κατατριώτης Γ. και Κώνστας Χ. Στην 2η θέση κατετάγη η ομάδα των Καλλιάλη Χ., Ψάνη Χ., Ψώμος Β., Μιχαλάκης Κ. και στην 3η θέση η ομάδα των Φιλέα Θ. Μεγαλοκονόμου Μ., Μανιάτη Μ. Κίνδερλη Π.

Mpritz_Kat1_9_1st_2013Στην κατηγορία Open, με συμμετοχή 11 ομάδων, την πρώτη θέση κατέκτησαν οι: Ζώτος Λ., Οικονόμου Λ. Μιχαλόπουλος Μ., Πλακίδα Η., Ρούσσος Γ., Μαμιδάκη Λ., τη 2η θέση κατέκτησαν οι Yildirim K. Bozok S. Sai A Ekiz A, ενώ την 3η θέση κατέλαβαν οι Διονυσόπουλος Δ. Σκορδομπέκης Α. Υuksel T. και Καλογεράς Μ.

Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή διεξήχθησαν οι αγώνες ζευγών. Στην κατηγορία 1-9, με συμμετοχή 12 ζευγών, η γενική κατάταξη του 3ημέρου έχει ως εξής:

1. TEKELI R – MINASIAN A
2. ΨΑΝΗ Χ. – ΚΑΛΛΙΑΛΗ Χ.
3. ΤΣΕΚΟΥΡΑ Α. – CETKIN A.

Στην κατηγορία Open, με συμμετοχή 28 ζευγών, τις 3 πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι:

Mpritz_Kat1_9_1st_zevgos_20131. ΡΟΥΣΣΟΣ Γ. – ΜΑΜΙΔΑΚΗ Λ
2. ΠΛΑΚΙΔΑ Η. – ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ.
3. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Λ. – ΖΩΤΟΣ Λ

Την πρώτη θέση στην κατηγορία μεικτών ζευγών Ελλάδας Τουρκίας κατέκτησαν οι Yukcel T. – Καλογεράς Μ.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΛΑΜ ευχαρίστησε τους χορηγούς, χωρίς την πολύτιμη υποστήριξη των οποίων θα ήταν αδύνατη η διεξαγωγή του Φεστιβάλ, την Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ, τους προέδρους των συλλόγων του Αϊβαλιού, τους διαιτητές των αγώνων, τα μέλη του ΣΛΑΜ για τη βοήθεια στη διοργάνωση και τη συμμετοχή τους, καθώς και όλους τους φίλους αθλητές από Τουρκία, Αθήνα, Χίο και Δανία που στήριξαν το Φεστιβάλ με την παρουσία τους.

Mpritz_mikto_GR_Tur_2013Mpritz_Open_1st_2013

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey