Καμπάνια "μάθε μπριτζ" από τον ΣΛΑΜ

10/10/2013 - 13:49

mpritz_card_gameΜε μότο "Αυτό το φθινόπωρο κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου, μάθε μπριτζ", ο Σύλλογος Λέσβου Αγωνιστικού Μπριτζ προσκαλεί όλο τον κόσμο να γνωρίσει το πιο διασκεδαστικό και πιο έξυπνο παιχνίδι που έχει επινοήσει ο άνθρωπος, παρακολουθώντας δωρεάν την παρουσίαση του αθλήματος στις 21/10 και 4/11, ώρα 17:00.

Για περισσότερες πληροφορίες,  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2251042660, Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή, μετά τις 20:30 ή στο 6996675614.

Διασκέδαση

Είναι το “χόμπι - κόλλημα„. Το μπριτζ είναι ένα παιχνίδι με χαρτιά, αλλά ταυτόχρονα και σπορ, α­να­γνω­ρι­σμένο από τη Διεθνή Ο­λυ­μπια­κή Επιτροπή. Παίζεται από ομάδες δύο ατόμων, ζευγάρια. Έχεις την καλύτερη, αλλά και την πιο οικονομική διασκέδαση. Παίζοντας μπριτζ θα βρεθείς μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, περνώντας μερικές ευχάριστες και δημιουργικές ώρες.

Κοινωνικότητα

Όποια ηλικία κι αν έχεις, μπορείς να παίξεις. Το μπριτζ απευθύνεται σε όλους. Είναι μια δημιουργική α­πα­σχό­λη­ση που αμβλύνει το χάσμα των γενεών, μια ψυχαγωγία που ενώνει τους ανθρώπους. Βρίσκεις παρέα, γνωρίζεις νέους ανθρώπους, δημιουργείς νέες φιλίες. Τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας, μοναξιά, έλλειψη φίλων, εξαφανίζονται.

Βελτίωση

Δεν χρειάζεται να ξέρεις κανένα παιχνίδι με τράπουλα για να μάθεις μπριτζ, αλλά, αν έχεις πάθος με οποιοδήποτε επικίνδυνο (οικο­νο­μικά) παιχνίδι με χαρτιά, το ξεχνάς, αφού το μπριτζ σου μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Μιλάς σε μια παγκόσμια γλώσσα, που σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις ανθρώπους απ' την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Συναγωνίζεσαι μαζί τους λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες, πανελλή­νιους και διεθνείς, ζωντανά ή και από το Διαδίκτυο

Άσκηση

Ασκείς το μυαλό σου. Σε λίγο μόλις χρόνο το μπριτζ βελτιώνει τη μνήμη σου εντυπωσιακά! Και όχι μόνο: από επιστημονικές έρευνες έχει α­πο­δει­χτεί ότι το μπριτζ βοηθά στην καταπολέμηση της νόσου Alzheimer.

Διάκριση

Το μπριτζ είναι το μόνο παιχνίδι που γρήγορα ένας νέος παίκτης έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει έναν πρωταθλητή σε επίσημους αγώνες, να νιώσει τη χαρά της νίκης απέναντι στον πρωταθλητή.

Εκδρομές

Είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις της ομορφιές του κάθε τόπου. Κάθε σωματείο διοργανώνει εκδρομικά τουρνουά, με ειδικές παροχές στους αθλητές, όπως μειωμένες τιμές στα ξενοδοχεία, εορταστικά δείπνα μετά τους αγώνες, ξεναγήσεις στους τόπους των διοργανώσεων, έπαθλα, αναμνηστικά δώρα κλπ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey