Στη Λήμνο η Ρεγκάτα Φιλίας 2023

03/07/2023 - 12:44

Η Λήμνος υποδέχεται αυτήν την εβδομάδα τη «Ρεγκάτα Φιλίας 2023», μια πλεύση ειρήνης που περιλαμβάνει ιστιοδρομίες στη θαλάσσια περιοχή του Θρακικού πελάγους και του Βορειοανατολικού Αιγαίου, με συμμετοχές από διάφορες χώρες.

Διοργανωτές της ρεγκάτας είναι ο Ναυτικός Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, ενώ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα δήμων και φορέων, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Λήμνου και ο Οργανισμός Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο αγώνας ξεκινά από τη Θάσο και θα συνεχιστεί στη Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο.

FRIENDSHIP-REGATTA-2023.png (770×1089)

Αύριο Τρίτη 4 Ιουλίου προβλέπεται να πραγματοποιηθεί ο αγώνας ανοικτής θάλασσας Λιμενάρια (Θάσου) – Μύρινα και την ίδια μέρα αναμένονται οι αφίξεις των σκαφών στη Λήμνο. Την Τετάρτη στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τις απονομές των επάθλων της ιστιοδρομίας ανοικτής θάλασσας “Lemnos Cup” στο παλιό λιμάνι της Μύρινας. Τα σκάφη θα αναχωρήσουν από το νησί μας την Πέμπτη 6 Ιουλίου για τον Αγώνα Ανοικτής Θάλασσας Μύρινα- Άη Στράτης, έπειτα από μία παράκτια ιστιοδρομία στις προσβάσεις της Μύρινας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey