Καλός αγώνας για τα σκάφη του ΛΟΙΑΘ

28/08/2012 - 18:05 Τελευταία τροποποίηση στις 28/08/2012 - 18:24

Η φετινή Aegean Regatta πραγματοποιήθηκε σε μια δύσκολη διαδρομή με διαφορετικές καιρικές συνθήκες ανά σκέλος, κάτι που δυσκόλεψε σχεδόν όλους τους ιστιοπλόους.

Ωστόσο, τα σκάφη του Λεσβαικού Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, που έλαβαν μέρος στο μεγάλο αυτό διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα, ευχαριστήθηκαν τη διαδρομή από τη Μυτιλήνη στην Ερμπούπολη της Σύρου, έχοντας προσεγγίσει διαδοχικά τις Οινούσσες και τη Βολισσό.

Στην κατηγορία ORC Ιnternational, το CALEXICO με κυβερνήτη τον Μπάμπη Ανιτσάκη τερμάτισε στη 17η θέση σε σύνολο 21 σκαφών. Στην κατηγορία ORC International over 680, το NELLI του Γιάννη Ζερδελλή τερμάτισε στην 7η θέση ανάμεσα σε οκτώ σκάφη.

Στα ORC Club, το PHEVOS του Κωνσταντίνου Φερβέλη τερμάτισε στην 28η θέση, το THALASSA του Γιώργου Μαλακού στην 33η θέση, το SWAN του Άλκη Γιαννόπουλου στην 39η θέση, το SUN FIZZ του Στρατή Πάλλη στην 43η θέση, το EUPLOIA του Γιάννη Αντωνάκα στην 51η θέση και το ELISAVET του Νίκου Τάλλα στην 54η θέση, μεταξύ 56 συμμετεχόντων.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα, που έδωσαν τη μεγάλη μάχη με τα κύματα του Αιγαίου. Το "SL" εύχεται σε όλους τους ιστιοπλόους να είναι καλοτάξιδοι στο υπόλοιπο της χρονιάς και να δώσουν ξανά το παρόν στην επόμενη Aegean Regatta.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey