Σπουδαία διάκριση για το SUN FIZZ του ΛΟΙΑΘ

26/08/2013 - 15:15 Τελευταία τροποποίηση στις 31/08/2013 - 22:41

Sun_Fizz_2013Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πολλά ήταν τα πληρώματα από τη Λέσβο που έλαβαν μέρος στην Aegean Regatta.

Μάλιστα, το "SUN FIZZ" (φωτό) με κυβερνήτη τον Ιγνάτη Πάλλη ξεχώρισε για τις επιδόσεις του στην κατηγορία των ORC Club. Συγκεκριμένα, το σκάφος του ΛΟΙΑΘ κατάφερε να πάρει την πρωτιά, κατά την 4η αγωνιστική ημέρα, στη διαδρομή από τη Λιναριά της Σκύρου προς τη Σκόπελο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στις παράκτιες ιστιοδρομίες του Μούδρου έχασε την 1η θέση μόλις για 23 δευτερόλεπτα.

Το πλήρωμα του "SUN FIZZ" κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στην κατηγορία των ORC Club, ενώ βρέθηκε στη 12η θέση της συνολικής γενικής κατάταξης. Μια σπουδαία επιτυχία αναμφίβολα, για το σκάφος του ΛΟΙΑΘ.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος συνολικά 12 σκάφη από τη Λέσβο. Στην κατηγορία ORC International αγωνίστηκαν πέντε σκάφη του ΛΟΙΑΘ (Dimitra, Hakuna Matata, Athina, Seawind, Nelli) και δύο του ΙΟ Μυτιλήνης (Selana, Calexico), ενώ στα ORC Club ακόμα πέντε σκάφη του ΛΟΙΑΘ (Sun Fizz, Swan, Phoebus, Euploia, Hector).

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα της Aegean Regatta 2013

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey