Εξετάσεις ζωνών Ταε Κβον Ντο στο SC Mytilini

20/01/2015 - 13:38 Τελευταία τροποποίηση στις 20/01/2015 - 13:52

Εξετάσεις ζωνών πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στον αθλητικό σύλλογο Sports Club Mytilini, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του.

Τα στοιχεία που χαρακτήρισαν την εκδήλωση ήταν η πρόοδος και η βελτίωση των τεχνικών από τους αθλητές του τμήματος, γεγονός που άφησε ικανοποιημένους γονείς, δασκάλους και κυρίως τον Ομοσπονδιακό Προπονητή – Εξεταστή, κ. Ιωάννη Χανιαδάκη, που παραβρέθηκε στη Μυτιλήνη.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, αφού πρώτα καλωσόρισε τον Αθηναίο τεχνικό, κάτοχο 6ου DAN, τον ευχαρίστησε επισημαίνοντας: "Είναι μεγάλη μας τιμή, ότι ένας δάσκαλος που εδώ και 6 χρόνια επισκέπτεται το νησί μας και είναι γνωστός αλλά και αγαπητός από όλο τον κόσμο που ασχολείται με το ταε κβον ντο δέχθηκε να συνεργαστεί μαζί μας και με την υπογραφή του, αλλά και την σφραγίδα του συλλόγου του, να νομιμοποιήσει τη λειτουργία του τμήματος μας, οδηγώντας μας με την εμπειρία του στο πραγματικό νόημα της πολεμικής τέχνης – άθλημα, που επιχειρήσασμε να ξεκινήσουμε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στο Sports Club Mytilini.

Από τη μεριά του ο φιλοξενούμενος δάσκαλος χαιρέτησε με ευγένεια και ταπεινότητα τους παρευρισκόμενους και αφού εξέτασε τους αθλητές για την επόμενη ζώνη τους, εξέφρασε την ικανοποίηση για την πρόοδο και την εξέλιξη των παιδιών, διαπιστώνοντας παράλληλα την ικανότητα εκείνων που σύντομα θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν στα τερέν διαφόρων Πανελληνίων διοργανώσεων.

Τέλος δεν ξέχασε να συγχαρεί τους δασκάλους Σταύρο Γεωργακάκη και Γιάννη Μανωλικάκη για την πολύ καλή και προσεκτική δουλειά που έχουν κάνει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα που λειτουργεί ο σύλλογος. Οι περισσότεροι αθλητές εξετάστηκαν για την προαγωγή τους σε έγχρωμες ζώνες, αλλά δεν έλλειψαν και αθλητές που εξετάστηκαν για μαύρη ζώνη πρώτο, δεύτερο αλλά και τρίτο DAN.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από τις εξετάσεις του Sports Club Mytilini

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey