Δύο μετάλλια ο ΑΣ Μυτιλήνης [pics]

03/03/2015 - 15:50

Με ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές του ΑΣ Μυτιλήνης, που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο στις κατηγορίες ανδρών 0 γυναικών, το οποίο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στη Χαλκίδα.

Η Δέσποινα Σπανού κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο, αποδεικνύοντας ότι παραμένει σε σταθερά υψηλό επίπεδο, έχοντας διακρίσεις και μετάλλια τα τελευταία χρόνια σε Πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες. Ο Κωνσταντίνος Σουβατζόγλου κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, συνεχίζοντας τις επιδόσεις που τον έχουν κατατάξει στους καλύτερους αθλητές της χώρας. Πολύ καλή παρουσία σε αυτή τη διοργάνωση είχε και ο Χρήστος Βαλέλλης, ο αθλητής του συλλόγου που πέρυσι είχε κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των εφήβων.

Κατά την επιστροφή της αποστολής στο νησί μας, ο προπονητής του ΑΣ Μυτιλήνης Ταε Κβον Ντο Ανδρέας Αληφραγκής δήλωσε: «Οι καλές προσπάθειες γίνονται σιωπηλά και πάντα ανταμείβονται. Αυτό που κατάφεραν τα παιδιά μας, οι αθλητές του συλλόγου, δεν είναι άθλος. Είναι η επιβράβευση της αφοσίωσης, της δουλειάς και του ταλέντου τους. Αποτελούν παράδειγμα για τους μικρότερους αθλητές και για εμάς.»

Σε ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει θερμά τους αθλητές και τον προπονητή για την εξαιρετική τους παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey