Πέντε μετάλλια ο Αίας στο Πανελλήνιο Jiu Jitsu!

15/03/2013 - 12:03 Τελευταία τροποποίηση στις 15/03/2013 - 14:22

Alafakis_Braz_Jiu_Jitsu_Panellinio2013Σάρωσε τα μετάλλια ο ΑΣ Αίας Μυτιλήνης Jiu Jitsu στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Πάλης, στα Άνω Λιόσια και οι Μυτιληνιοί αθλητές του συλλόγου θριάμβευσαν, επιστρέφοντας στη Λέσβο με δύο χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια.

Απτή απόδειξη, ότι η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλή και οι διακρίσεις σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Matziari_Despoina_Xristina_Alafakis_Jiu_Jitsu_DuoΤο χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το αχτύπητο δίδυμο της Δέσποινας και της Χριστίνας Μάτζιαρη στο Jiu Jitsu Duo.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Δέσποινα Μάτζιαρη στο Jiu Jitsu Fight, ενώ δύο ασημένια μετάλλια κρέμασε στο στήθος ο δάσκαλος της σχολής Χρήστος Αλαφάκης τόσο στο Brazilian Jiu Jitsu (70 κιλά) Blue Blet, όσο και στο Brazilian Jiu Jitsu (Open) Blue Belt.

Αναμφίβολα, μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση του συλλόγου, που αφήνει υποσχέσεις για ακόμα περισσότερα μετάλλια στο άμεσο μέλλον.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey