Μάχες σώμα με σώμα! [pics]

23/10/2013 - 14:55 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2013 - 15:13

MMA_Lesvos_2013_2Απόλυτη επιτυχία σημείωσαν οι 1οι Επαγγελματικοί Αγώνες Mixed Martial Arts, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης την Κυριακή.

Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική, με τη συμμετοχή των κορυφαίων πρωταθλητών του είδους. Οι λάτρεις των μαχητικών τεχνών στο νησί μας γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα όπου είχε στηθεί το ρινγκ και χειροκρότησαν θερμά τους αγώνες, αλλά και τις επιδείξεις των σχολών του νησιού μας.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως ο Γιάννης Παναγιωτίδης, ο Αντώνης Παππάς, o Γιάννης Μουρατίδης, ο Λέανδρος Σινής, ο Θέμις Ανδρίεβ, ο Νίκος Μανωλίδης, ο Γιώργος Κιουρτίδης καθώς επίσης και αθλητές από την Τουρκία, που ήρθαν στη Λέσβο για το γεγονός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επίτιμος προσκεκλημένος των αγώνων, που διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας King Boxing, ήταν ο πρόεδρος της Γιώργος Περγιάλης.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας Γιώργος Χειμωνέτος, ενώ δεν έλειψαν οι αιθέριες υπάρξεις, όπως άλλωστε συνηθίζεται στους περισσότερους αγώνες ανάλογων διοργανώσεων.

Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τους αγώνες είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν την παρουσίαση της Χρυσής Ζώνης, που αποτελεί κορυφαίο τιμητικό έπαθλο για τους αθλητές των πολεμικών τεχνών.

MMA_Lesvos_2013_1MMA_Lesvos_2013_4

MMA_Lesvos_2013_3MMA_Lesvos_2013_5

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey