Με επιτυχία οι εξετάσεις Ταε Κβον Ντο στο Sports Club Mytilini

17/12/2013 - 15:01 Τελευταία τροποποίηση στις 17/12/2013 - 15:40

MSC_Tae_Kwon_Do_eksetaseis2013_2Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, με μεγάλη επιτυχία, οι εξετάσεις των ζωνών Ταε Κβον Ντο στο Sports Club Mytilini παρουσία του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Χανιαδάκη,  κατόχου έξι dan, επί έντεκα χρόνια μέλους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και αρχηγού των αποστολών της Εθνικής μας ομάδας στις διεθνείς διοργανώσεις, ο οποίος έχει στο παλμαρέ του τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο Γιάννης Χανιαδάκης δήλωσε: "Εντυπωσιάστηκα τόσο από το έμψυχο υλικό του συλλόγου, όσο και από τις προπονητικές εγκαταστάσεις. 'Ενας σύλλογος μόλις έξι μηνών με νέους και παλιούς αθλητές έχει καταφέρει να κάνει άλματα προόδου. Θα είμαι στο πλευρό του, γιατί γνωρίζω καλά τους ανθρώπους της διοίκησης και τους δασκάλους και μπορώ να τους εμπιστευθώ, αλλά και να μαντέψω την εξέλιξη που θα έχουν. Κάποια από τα παιδιά που εξέτασα, θα τα δούμε σύντομα στο αγωνιστικόνΤαε Κβον Ντο και μάλιστα να πρωταγωνιστούν."MSC_Tae_Kwon_Do_eksetaseis2013_1

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Στράτος Καραμβάλης ευχαρίστησε τον Ομοσπονδιακό προπονητή και ενημέρωσε αθλητές και γονείς ότι όποιος ασχοληθεί με το αγωνιστικό Ταε Κβον Ντό (WTF), θα εγγράφεται πλέον κατευθείαν στον αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αθηναϊκό σύλλογο Α.Σ. Νίκη Ιλίου, όπου διδάσκει ο Γιάννης Χανιαδάκης, έτσι ώστε οι τυχόν Πανελλήνιες διακρίσεις να μετρούν στη μοριοδότηση των Πανελληνίων εξετάσεων για την εισαγωγή μαθητών στα πανεπιστήμια, γεγονός πρωτοποριακό για το νησί μας στο συγκεκριμμένο άθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey