Προαγωγικές εξετάσεις ζωνών στον ΑΣ Tae Kwon Do Μυτιλήνης

19/12/2013 - 16:58 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2013 - 20:54

TaeKwonDo_AS_Mytilinis_exams2013Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών του Α.Σ. TAE KWON DO Μυτιλήνης στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, παρουσία της εκπροσώπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας του αθλήματος κ. Κυριακής Μαλανδράκη, υπεύθυνης διαιτησίας για το ολυμπιακό άθλημα στην Ελλάδα.

Η εξέταση όλων των τμημάτων διήρκεσε περίπου πέντε ώρες και όλοι οι αθλητές του συλλόγου προήχθησαν στην επόμενη ζώνη, πετυχαίνοντας το στόχο τους, ενώ συνολικά οκτώ αθλητές κέρδισαν το 1ο και 2ο DAN.

Η κ. Μαλανδράκη δήλωσε ότι οι αθλητές του συλλόγου βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο, ενώ τόνισε πως οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Α.Σ. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ έχουν καταφέρει να εισάγουν το νησί της Λέσβου δυναμικά στο χάρτη του ελληνικού Tae kwon do μέσα από τις επιτυχίες και τις διακρίσεις τους.

Από τη μεριά του, ο προπονητής του Α.Σ. Taekwondo Μυτιλήνης Ανδρέας Αληφραγκής, ευχαρίστησε τους γονείς των αθλητών για το ενωτικό κλίμα, την αγάπη και την στήριξη τους.

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιου ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου και τους γονείς των μικρών αθλητών για την εμπιστοσύνη τους και έδωσε την υπόσχεση για συνέχιση της προσπάθειας, πάντοτε με γνώμονα το όραμα του προπονητή για την ανάπτυξη του Tae kwon do στη Μυτιλήνη, αλλά κυρίως την αγάπη προς το ίδιο το παιδί.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην εκπρόσωπο της εταιρείας «Ιατρική Διάγνωση ΛΕΣΒΟΥ» κ. Μαριάνθη Παντελέλλη για την πολύπλευρη στήριξή της στον σύλλογο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey