Δύο μετάλλια ο ΑΣ Μυτιλήνης στο Κύπελλο

30/12/2013 - 10:17 Τελευταία τροποποίηση στις 30/12/2013 - 10:47

TaeKwonDo_AS1Με επιτυχία έκλεισε η χρονιά για τον Αθλητικό Σύλλογο Μυτιλήνης καθώς επέστρεψε από το Πανελλήνιο Κύπελλο Τάε Κβον Ντο με ένα δύο μετάλλια και τέσσερα πλασαρίσματα στην πρώτη πεντάδα.

Συγκεκριμένα, χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Γρηγορηλία Κυριακίδη, ασημένιο μετάλλιο η Δέσποινα Σπανού Δέσποινα και τέσσερις ακόμα αθλητές του συλλόγου, ο Μανόλης Γκιγκιλίνης, ο Κώσταας Σουβατζόγλου, η Ιωάννα Μιχαλακέλλη και η Θεοδώρα Φωτίου Θεοδώρα κατετάγησαν στην 5η θέση των κατηγοριών τους.

Αξιόλογες και με πολλές προοπτικές ήταν και οι εμφανίσεις των υπολοίπων αθλητών της ομάδας της Μυτιλήνης, που συμμετείχε στη διοργάνωση και με τους Γιάννη Αθανασίου, Χρήστο Βαλλέλη, Βασίλη Γρηγορίου, Κωνσταντίνο Ζούρο –Καρδάτο, Χρυσάννα Ζουμπούλη, Μαργαρίτα Παπασωτηρίου, Μιχαηλία Παπαμακαρίου και Μαρία Παύλου. Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος παραπάνω από 2000 αθλητές όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα, γεγονός που καθίστα ιδιαιτέρως αξιόλογη την εμφάνιση των αθλητών του συλλόγου, οι οποίοι με τις εμφανίσεις τους τίμησαν  τον  λεσβιακό αθλητισμό.

TaeKwonDo_AS2TaeKwonDo_AS3

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey