Μεταγραφές για... Βραζιλία από Άτλαντα!

20/02/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 15:15


Ως πολύ μεγάλη επιτυχία για το σωματείο του «Άτλαντα» Μυτιλήνης, θα πρέπει να καταγραφεί η επιλογή των αδελφών Κουτσιούμπα να προετοιμαστούν υπό την… σκέπη του για να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην Ολυμπιάδα της Βραζιλίας το 2016! Καθοριστικό ρόλο στην επιλογή των παλαιστών Γιώργου και Ξενοφώντα Κουτσιούμπα να προετοιμαστούν μέσω …Μυτιλήνης για την Βραζιλία, έπαιξε και η παρουσία στον Άτλαντα του προπονητή Σωτήρη Πετράκη που τον εμπιστεύονται απόλυτα.

Σε δηλώσεις τους, οι δύο πρωταθλητές που κέρδισαν πριν από λίγες ημέρες τα χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες του, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής πάλης, τόνισαν: «Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μετείχα για να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Θα προχωρήσω βήμα βήμα με στόχο την ολυμπιάδα του 2016, που είναι κοντά από πλευράς χρόνου αλλά, μακριά από πλευράς προπόνησης. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μπω σε διαδικασία πρόκρισης και ξέρω ότι χρειάζεται πρώτα απ ΄ όλα υπομονή. Στους πανελλήνιους αγώνες διαπίστωσα ότι έχω όρεξη για διάκριση περισσότερη απ ΄ ότι στο παρελθόν».

Ο  Γιώργος Κουτσιούμπας από την πλευρά του, υποστήριξε: «Βασικός μου στόχος είναι η πρόκριση στην ολυμπιάδα και εκεί να τερματίσω την καριέρα μου. Για το 2012 στο Λονδίνο, δεν είχαμε προετοιμαστεί ανάλογα και δεν τα καταφέραμε. Αυτή τη φορά θέλουμε να κάνουμε μια ολοκληρωμένη προετοιμασία και να κερδίσουμε μια θέση για την ολυμπιάδα του Ρίο».

Να σημειωθεί για να γίνει και αντιληπτή η σημασία της επιλογής των παλαιστών να αγωνιστούν με τα χρώματα του Άτλαντα, ότι ο Γιώργος και ο Ξενοφών έχουν μέχρι στιγμής κατακτήσει μετάλλια σε παγκόσμια, ευρωπαϊκά και μεσογειακά πρωταθλήματα, ενώ ήταν Ολυμπιονίκες στην Αθήνα το 2004.

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Ξενοφώντας Κουτσιούμπας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey