Δύο μετάλλια οι Lesvos Shootfighters στο MMA

06/03/2014 - 18:18 Τελευταία τροποποίηση στις 06/03/2014 - 16:23

shootfighters_lesvos_mma_2014Σε μια ακόμα σπουδαία διοργάνωση των Mixed Martial Arts έλαβε μέρος η ακαδημία των Lesvos Shootfighters. Ο λόγος για το διασυλλογικό πρωτάθλημα της SHOOTO, το MMA - Grappling Tournament, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα πριν λίγες ημέρες.

Συνολικά, έλαβαν μέρος επτά αθλητές από την Ακαδημία, εκ των οποίων οι δύο στους αγώνες των MMA και οι υπόλοιποι πέντε στους Grappling, κατακτώντας μάλιστα και δύο χρυσά μετάλλια με τον Φίλιππο Κοκόζη στο Grappling της κατηγορίας -70Kg και τον Γιώργο Λύρα στο ΜΜΑ της κατηγορίας -83Kg. Καλή παρουσία είχαν επίσης οι Νότης Σαλάμπαρχος, Μαρίνος Ποδημάτης, Κυριάκος Τσαλικίδης, Αλέξανδρος Κατσακούλης και Βίκτωρας Γλυρέας.

O coach των Lesvos Shootfighters σε δηλώσεις του στη «ΡΕΒΑΝΣ» συνεχάρη τους αθλητές του για τη συμμετοχή τους. «Τους αξίζουν πολλά μπράβο, που για ακόμα μία φορά αψήφησαν τις οικονομικές αλλά και ταξιδιωτικές δυσκολίες, λόγω της έλλειψης των δρομολογίων. Έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό. Αν και πρόκειται για ένα αρκετά απαιτητικό άθλημα, κατάφεραν να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις στην Αθήνα και να βάλουν τη Λέσβο δυναμικά στο χάρτη του ελληνικού ΜΜΑ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey