Καράτε με... άρωμα Πολιχνίτου στην Τουρκία!

28/03/2014 - 11:22 Τελευταία τροποποίηση στις 28/03/2014 - 19:24

Με δύο μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν στη Λέσβο τα κορίτσια του ΑΣ Shotokan Karate Πολιχνίτου, που συμμετείχαν στο διεθνές "Turkish Open Karate Tournament", το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, με συνολικά έπαθλα ύψους 50.000$!

Οι δύο αθλήτριες του ΑΣ Shotokan Karate Πολιχνίτου εκπροσώπησαν επάξια το νησί αλλά και το εθνόσημο, αφού έλαβαν μέρος με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, η οποία κατέκτησε συνολικά 1 χρυσό, 2 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλια.

Η Κατερίνα Παπουτσή ήταν εκείνη που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία Kata 14-15 ετών, σε έναν τελικό με γαλανόλευκο ενδιαφέρον αφού απέναντι της βρήκε τη συναθλήτριά της στον Πολιχνίτο Ειρήνη Γεωργάκη, που κέρδισε τη 2η θέση. Ένας αγώνας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που κέρδισε τα βλέμματα στο Bağcılar Olimpik Spor Salonu της Κωνσταντινούπολης. Για την ιστορία το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ramazan Duygu από την Τουρκία.

Αναμφίβολα, μια πολύ σημαντική διάκριση που αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο σύλλογο του Πολιχνίτου τα τελευταία χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey