Σεμινάριο Muay Thai από τους Shootfighters

28/03/2014 - 14:30 Τελευταία τροποποίηση στις 28/03/2014 - 15:11

Shootfighters_seminario_afisaΞεκινά σε λίγες ώρες το σεμινάριο Muay Thai των Lesvos Shootfighters με τη συμμετοχή του KRU Παύλου Καπώνη, που είναι ο εκλεκτός προσκεκλημένος στη Μυτιλήνη.

Πρόκειται για έναν αθλητή που έχει εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας, κατέχοντας τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή του International Muay Thai Council και αποτελώντας έναν από τους πιο επιτυχημένους αθλητές στην κοινότητα των μαχητικών τεχνών.

Οι Lesvos Shootfighters, μετά την πρόσκληση που του απηύθυνε ο εκπαιδευτής Νέλλος Ζαφειρίου, κατάφεραν να βάλουν το νησί μας στους σταθμούς του Παύλου Καπώνη, ο οποίος διδάσκει τα μυστικά του Muay Thai σε αντίστοιχα σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα. Σπέτσες, Αγρίνιο, Καλαμάτα, Κρήτη και ανάμεσά τους η Μυτιλήνη είναι μερικοί από τους προορισμούς του καταξιωμένου πρωταθλητή.

Αναμφίβολα, μια ακόμα σπουδαία ευκαιρία για τους αθλητές των Shootfighters να μάθουν από τους κορυφαίους τους είδους την επίπονη αυτή συνδυαστική μαχητική τέχνη. Χορηγός επικοινωνίας του σεμιναρίου είναι το "SL".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey