Σεμινάριο Τάε Κβον Ντο στο SC Mytilini

04/04/2014 - 10:15 Τελευταία τροποποίηση στις 04/04/2014 - 10:35

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα λάβει χώρα στην πόλη μας την Κυριακή 6 Απριλίου στις μαχητικές τέχνες. Αυτή τη φορά, ο Αθλητικός Σύλλογος Sports Club Mytilini διοργανώνει σεμινάριο Τάε Κβον Ντο με εκλεκτούς προσκεκλημένους τους εκπαιδευτές Γιάννη Χανιαδάκη και Κωνσνταντίνο Χιώτη, οι οποίοι είναι προπονητές στον Αθλητικό Σύλλογο Νίκη Ιλίου, στην Αττική.

Το σεμινάριο θα έχει θέμα τα λακτίσματα, τις αυτοάμυνες, καθώς το αγωνιστικό και τεχνικό (poomsae) Τάε Κβον Ντο και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Παγανή (πίσω από την Εισαντέξ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, αθλητές, προπονητές, φίλους του Ταε Κβον Ντο που θέλουν να συμμετάσχουν ή απλώς να το παρακολουθήσουν, ανεξάρτητα από το αν ανήκουν στο σύλλογο ή όχι. Το σεμινάριο θα διαρκέσει περίπου τρεις και είναι δεδομένο πως θα αποτελέσει μια ακόμα σπουδαία ευκαιρία για τους λάτρεις του ολυμπιακού αυτού αθλήματος, μικρούς και μεγάλους, να μάθουν από έμπειρους προπονητές και να αποκτήσουν σπουδαίες εμπειρίες.

MSC_adv_630110

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey