Με επιτυχία το σεμινάριο Τάε Κβον Ντο του SC Mytilini [vid]

11/04/2014 - 10:14 Τελευταία τροποποίηση στις 11/04/2014 - 10:44

TaeKwonDo_MSC_seminario2014_1Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (6/4) το σεμινάριο Tae Kwon Do στο Sports Club Mytilini, με προσκεκλημένους τους δασκάλους Γιάννη Χανιαδάκη του Α.Σ. Νίκη Ιλίου και Κωνσταντίνο Χιώτη του Εθνικού 2005 Περιστερίου. Αθλητές και γονείς έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις, θαυμάζοντας τεχνικές και ικανότητες από τους Αθηναίους εκπαιδευτές, κρατώντας στο μυαλό τους συμβουλές και παραστάσεις που τόσο πολύ λείπουν από το νησί μας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαρίστησε για την ανταπόκριση των δασκάλων στο κάλεσμα και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη αθλητική σεζόν. Ο εκπρόσωπος του Sport Club Mytilini Στράτος Kαραμβάλης δήλωσε: "Λυπάμαι πολύ, που ενώ γνωρίζω τέσσερα χρόνια τον Γιάννη Χανιαδάκη, ερχόταν στην πόλη μας μόνο με την ιδιότητα του εξεταστή. Στο σεμινάριο είδαμε όλοι μας τον 48χρονο Ομοσπονδιακό προπονητή να κλωτσάει και να κινείται πολύ καλύτερα κι από έναν πρωταθλητή 20 χρονών.

TaeKwonDo_MSC_seminario2014_2Η καθημερινή προπόνηση, οι γνώσεις και η τεχνική τον διατηρούν ακόμα σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο, που ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Κυριάκος Παρασίδης σε συνέντευξη του το 2010, τον ξεχώρισε σαν τον πιο εντυπωσιακό και φαντεζί ταεκβοντόκα από το παρελθόν μέχρι σήμερα, που χαιρόσουν να τον βλέπεις να παίζει στο τερέν...".

Από την πλευρά του ο κ. Χανιαδάκης ευχαρίστησε για την πρόσκληση και ανέφερε: "Μένουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την παραμονή και τη φιλοξενία μας στο νησί, τόσο εγώ όσο και ο δάσκαλος Κ.Χιώτης. Το επίπεδο του συλλόγου ανεβαίνει μέρα με τη μέρα και εγώ θα είμαι δίπλα στα παιδιά όποτε με χρειάζονται. Οι δυσκολίες της επαρχίας και ειδικά της παραμεθορίου είναι πολλές και ο μόνος τρόπος να τις ξεπεράσετε είναι να δημιουργήσετε κι άλλους συλλόγους στην πόλη για να προάγετε το άθλημα του Tae Kwon Do, αλλά και να μπορείτε να συνεργαστείτε για τη βελτίωση και την πρόοδο των αθλητών σας".

Δείτε πλάνα από το σεμινάριο του Sports Club Mytilini

{youtube}uw6rDxAm1PA{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey