Drift-αραν και γούσταραν! [pics]

19/05/2015 - 20:23 Τελευταία τροποποίηση στις 19/05/2015 - 20:42

Εντυπωσιακό θέαμα στους τέσσερις τροχούς πρόσφεραν για ακόμα μία φορά οδηγοί – μέλη της Λέσχης Αυτοκινήτου Μυτιλήνης, καθώς και φίλοι του μηχανοκίνητο αθλητισμού που ταξίδεψαν από τη Χίο και την Αθήνα για να λάβουν μέρος στο “Drift Show Time Attack”, που διοργανώθηκε στο Εμπορικό Λιμάνι της Μυτιλήνης.

Από τις 11 το πρωί της Κυριακής, έως αργά το μεσημέρι, δεκάδες αυτοκίνητα… έκαψαν αρκετά σετ ελαστικών, εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη των θεατών στα ύψη και ανεβάζοντας την ήδη υψηλή θερμοκρασία στην πόλη! Εξαιρετική διοργάνωση ακόμα μία φορά, με απόλυτη οργανωτική επιτυχία και ένα θεαματικό αποτέλεσμα που αποζημίωσε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιελάμβανε χρονομετρημένες μάχες ανά κατηγορία αυτοκινήτων, ενώ ενδιάμεσα στην πίστα έμπαιναν οι οδηγοί του drift, που ξεσήκωναν τον κόσμο. Οι ίδιοι πρόσφεραν μάλιστα και εντυπωσιακές μάχες στη λήξη του event.

H Λέσχη Αυτοκινήτου Μυτιλήνης αποτελείται από ανθρώπους τους οποίους ενώνει η κοινή αγάπη για το αυτοκίνητο. Οι δραστηριότητές τους είναι πάντοτε απόλυτα σύμφωνες με τον κανόνες ασφαλείας ανάλογων μηχανοκίνητων αγώνων, με κύριο γνώμονα τη βελτίωση των οδηγικών ικανοτήτων των οδηγών της, κάτω από δύσκολες ή και οριακές καταστάσεις.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν η αθλητική εφημερίδα της Λέσβου «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ» και η ειδησεογραφική ιστοσελίδα «www.sportlesvos.gr».

Δείτε το φωτορεπορτάζ του "SL"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey