Εντυπωσιάζει ο... Enduro Ζβιντερίκος!

02/11/2016 - 12:10 Τελευταία τροποποίηση στις 02/11/2016 - 12:50

Μπροστά σε μια πολύ σπουδαία διάκριση βρίσκεται ο Μυτιληνιός Απόστολος Ζβιντερίκος, διεκδικώντας μια θέση στο βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro.

Μετά από το καλοκαιρινό... break, η δράση μεταφέρεται την Κυριακή (6/11) στην Άμφισσα, με τη διεξαγωγή του πέμπτου κατά σειρά αγώνα της διοργάνωσης, μία... στροφή πριν το τέλος και την ανάδειξη των πρωταθλητών, που θα γίνει στις 20 του μήνα στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Ο Ζβιντερίκος (62β) βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση της κατηγορίας Ε2, έχοντας πολλές πιθανότητες να σκαρφαλώσει ακόμα και στη 2η θέση, από την οποία απέχει μόλις 3 βαθμούς, ακολουθώντας στην κατάταξη τον Γιάννη Τρίγκα (65β). Στην ίδια κατηγορία μάλιστα συμμετέχουν και άλλοι Λέσβιοι αναβάτες, όπως ο Μιχάλης Κόπανος που είναι 4ος (54β) και o Λευτέρης Τιτιρέκης που είναι 5ος (36β).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Απόστολου Ζβιντερίκου, BETA CHACHAGIAS TEAM, φιγουράρει στην κορυφή της συνολικής βαθμολογίας με 147 βαθμούς, μετά από τέσσερις αγώνες, απέχοντας αρκετά από την INA TECH YAMAHA (105β) και την HONDA RED RIDERS (93β), γεγονός που φέρνει ακόμα πιο κοντά την κατάκτηση του τίτλου σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα από την Action Cam του Απόστολου Ζβιντερίκου στην 1η ειδική (Ρέθι) από τον αγώνα του Ξυλοκάστρου

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey