Ένα βήμα πριν την στέψη ο Χατζηράλλης!

27/06/2019 - 15:38 Τελευταία τροποποίηση στις 27/06/2019 - 15:48

Ένα βήμα πριν την κατάκτηση του κυπέλλου στο motocross Grzay Mud Games στην κατηγορία Μx2 βρίσκεται ο Λέσβιος αθλητής τις ΕΔΙΛ Χάρης Χατζηράλλης.

Ο 18χρονος αθλητής συμμετέχει στην παραπάνω κατηγορία και πήρε την δεύτερη θέση στον τέταρτο και προτελευταίο γύρο του πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Ηγουμενίτσα στις 16 Ιουνίου, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πρώτη θέση της συνολικής βαθμολογίας, πράγμα που σημαίνει ότι στον τελευταίο αγώνα που θα γίνει πιθανόν τον Σεπτέμβρη στο Αγρίνιο αρκεί μόνο η συμμετοχή του ανεξαρτήτως της θέσης που θα λάβει για να κατακτήσει την πρωτιά.

Ο Χατζηράλλης έχει μαζέψει 139 βαθμούς στους τέσσερις αγώνες από τους πέντε συνολικά της κατηγορίας του, καθώς σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάτω από την δεύτερη θέση. Έτσι, με την υψηλή και σταθερή του επίδοση, μάζεψε αρκετούς πόντους και στους υπόλοιπους 3 αγώνες στα Τρίκαλα, Κέρκυρα και Άρτα.

Ο Μυτιληνιός αθλητής ξεκίνησε να ασχολείται με το motocross σε ηλικία μόλις 5 ετών και πέρα από αυτή την μεγάλη επιτυχία έχει πανηγυρίσει την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Βορείου Ελλάδας το 2017 και την 5η θέση στο πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας όπως επίσης έχει κερδίσει και την πρωτιά στα τοπικά πρωταθλήματα του νησιού.

bathmologia-crazy-mud-games-mx2-4.jpg (718×761)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey