Drift και time attack στο Εμπορικό Λιμάνι!

04/10/2013 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:16


Εντυπωσιακό θέαμα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το Σάββατο (6/10) στο Εμπορικό Λιμάνι της Μυτιλήνης, σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα, όπου θα διεξαχθεί ένα μοναδικό Drift show!

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Μυτιλήνης διοργανώνει στις 17:00, με την ευγενική χορηγία του Ιδιωτικού ΚΤΕΟ των Αφων Τρύπατζη και πολλών ακόμα επιχειρήσεων του νησιού, καθώς και την υλικοτεχνική υποδομή αρκετών φορέων, αυτό το συναρπαστικό event, που αποτελείται τόσο από χρονομετρημένο "time attack", όσο και από το άκρως εντυπωσιακό drift.

Από τις δηλώσεις συμμετοχής προμηνύεται έντονη δράση στην ειδική πίστα, με οδηγούς και αυτοκίνητα από όλο το νησί αλλά και τη Χίο, τη Σάμο, τη Νάξο και την Αθήνα να υπόσχονται πως θα... κάψουν πολλά σετ ελαστικών! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα συμμετέχοντα αυτοκίνητα από την πρωτεύουσα είναι από τα κορυφαία του χώρου στην Ελλάδα, κάτι που σίγουρα ανεβάζει την αδρεναλίνη των θεατών, για όσα θα συμβούν...

Να σημιεωθεί ότι σήμερα το απόγευμα στις 17:00, στο χώρο του πάρκινγκ, κοντά στην πλατεία ανακύκλωσης θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων, όπου οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν μια ευκαιρία να δουν από κοντά τα αυτοκίνητα που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey