Πραγματοποιήθηκε ο τεχνικός έλεγχος

04/10/2013 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:16


Στο πάρκινγκ, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων που θα αγωνιστούν αύριο στο Drift Show και Time Attack, που διοργανώνει η Λέσχη Φίλων Αυτοκινήτου στο Εμπορικό Λιμάνι της Μυτιλήνης (17:00).

Περίπου 15 από τα συνολικά 40 οχήματα που έχουν δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση πέρασαν από τον έλεγχο της επιτροπής των αγώνων και αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο αντίστοιχος έλεγχος και στα υπόλοιπα αυτοκίνητα, που ταξιδεύουν αυτή την ώρα ακτοπλοϊκώς προς τη Μυτιλήνη από την Αθήνα και τη Χίο. Στους αγώνες θα πάρουν μέρος και οδηγοί από τη Σάμο, ενώ το ενδιαφέρον είναι έντονο από όλη τη Λέσβο.

Drift_texnikos_elegxos_2013_parking1Κάποια προβλήματα διαδικαστικής φύσης σχετικά με την επόπτευση του χώρου, όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες, φαίνεται πως οδεύουν προς οριστική επίλυση και έτσι όλα αναμένεται να είναι εντάξει στις 5 το απόγευμα, όπου θα αρχίσει η δράση και θα πιάσει... κόκκινο η αδρεναλίνη των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Λέσβο.

Ο φωτογραφικός φακός του "SL" βρέθηκε στο χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων και σας προσφέρει όμορφες εικόνες από ένα μέρος μόνο των αυτοκινήτων, που θα... κάψουν τα σετ ελαστικών τους, αύριο το απόγευμα στο εμπορικό λιμάνι της Μυτιλήνης.

Drift_texnikos_elegxos_2013_parking5

Drift_texnikos_elegxos_2013_parking3Drift_texnikos_elegxos_2013_parking2

Drift_texnikos_elegxos_2013_parking_hor1

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey