Ετοιμάζεται το 3ο ΜΤΒ Αγίας Μαρίνας

09/10/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:39


Τον 3ο Αγώνα Mountain Bike Αγίας Μαρίνας διοργανώνει ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Αγίας Μαρίνας και την Τοπική Κοινότητα Ταξιαρχών, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 11:00 στο Γήπεδο της Αγίας Μαρίνας.

To ενδιαφέρον των συμμετεχόντων είναι μεγάλο και μέχρι τώρα καταγράφονται δηλώσεις ποδηλατών από όλο το νησί, ενώ αναμένονται και επισκέπτες από τη γειτονική Χίο, ενδεχομένως και από την Τουρκία. Ο αγώνας θα έχει διάρκεια 1,5 ώρας και η διαδρομή θα διαθέτει όλων των ειδών τα τερέν, όπως μονοπάτι, αγροτική οδό, χωματόδρομο και τσιμεντόδρομο.

Συγκεκριμένα, οι ποδηλάτες θα αγωνιστούν χωρισμένοι σε τρεις κατηγορίες: α) Ανδρών, β) Παίδων, γ) Βετεράνων. Επιπλέον, εντός του Γηπέδου Αγίας Μαρίνας για λόγους ασφαλείας θα γίνει αγώνας οριοθετημένος με κορδέλα για παιδιά ηλικίας α) έως 9 ετών και β) έως 13 ετών.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 1 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, εντός του γηπέδου της Αγίας Μαρίνας θα υπάρξει ενημέρωση σωστής και τεχνικής οδήγησης του ποδηλάτου, εντελώς δωρεάν, από τον κ. Χριστόφορο Χατζέλλη, ο οποίος έχει πιστοποιηθεί από την Αγγλική Μ.Ι.Α.S. ώστε να μπορεί να παραδώσει μαθήματα στους ενδιαφερόμενους ποδηλάτες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey