Enduro Mountain Bike στην Καλλονή!

03/12/2014 - 09:34 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 22:07


Μια πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στην περιοχή του Πετσοφά, στην Καλλονή, αποδεικνύοντας ότι η Λέσβος και οι ποδηλάτες της διαθέτουν τόσο τα μονοπάτια, όσο και το κατάλληλο δυναμικό που μπορεί να υποστηρίξει και έναν αγώνα enduro.

Ο 1ος αγώνας Enduro Καλλονής, πραγματοποιήθηκε με ιδανικό καιρό ιδανικό για τέτοιου είδους διοργανώσεις, σε μια κυκλική διαδρομή 5km, όπου τα 2km αποτελούσαν ειδική διαδρομή. Οι χρόνοι των 37 συμμετεχόντων καταγράφονταν στους τρεις γύρους του αγώνα, στον οποίο δεν κατάφεραν να λάβουν μέρος αρκετοί ποδηλάτες από το υπόλοιπο νησί, όπου έβρεχε καταρρακτωδώς, χωρίς πάντως να επηρεαστεί τελικά ο άρτια σχεδιασμένος αγώνας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και κυρίως στον Κώστα Τρίκο, έναν από τους πρώτους ανθρώπους που ξεκίνησαν την ποδηλασία βουνού εδώ και πολλά χρόνια στη Λέσβο, επειδή το όνειρο του για έναν αγώνα Enduro στο νησί, όχι μόνο πραγματοποιήθηκε, αλλά με την άψογη διοργάνωση του πρόσφερε στους φίλους - ποδηλάτες του νησιού μια διοργάνωση επιπέδου. Να σημειωθεί, ότι δόθηκε η υπόσχεση για ακόμα δύο αγώνες Enduro MTB μέσα στο 2015, με τον πρώτο να οριοθετείται χρονικά στις 15 Φεβρουαρίου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ποδηλατική δράση ήταν έντονη και όσοι έτρεξαν ευχαριστήθηκαν τη διαδρομή, προσφέροντας όμορφο θέαμα. Αναλυτικά, οι νικητές των πέντε κατηγοριών:

HARD TAIL

ELITE

MASTER

VETERANS

WOMEN

1ος Αλεξίου Δ.

1ος Γιαννούλης Π.

1ος Μπουτάκης Μ.

1ος Σαμαράς Π.

1η Μανούτσογλου Ε.

2ος Σκορδομπέκης Μ.

2ος Σαμαράς Ν.

2ος Αναγνώστου Σ.

2ος Κεντέρης Μ.

 

3ος Λαινάς Κ.

3ος Γενιτσαριώτης Β.

3ος Διμπαμπής Π.

3ος Χατζέλης Τ.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey