Τρίτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Cyclo Cross o Δημήτρης Αλεξίου

30/01/2024 - 18:00 Τελευταία τροποποίηση στις 30/01/2024 - 19:05

Με ακόμη ένα μετάλλιο στο στήθος επέστρεψε στη Λέσβο ο ποδηλάτης Δημήτρης Αλεξίου, ο οποίος κατετάγη στην τρίτη θέση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Cyclo Cross που διεξήχθη στο Άλσος Μεζούρλου στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιανουαρίου.

Οι καλές καιρικές συνθήκες ευνόησαν τους αθλητές κατά την διάρκεια των προσπαθειών τους και οδήγησαν αρκετό κόσμο στην περιοχή του Άλσους Μεζούρλου, προκειμένου να απολαύσουν έναν ξεχωριστό αγώνα. Η διαδρομή ήταν εξειδικευμένη με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να δοκιμαστούν οι αντοχές, όλων των αθλητών και αθλητριών που αγωνίστηκαν.

Η πρώτη εκκίνηση ήταν για την κατηγορία των ανδρών, η οποία δόθηκε με φόντο τις χιονισμένες κορυφές του Ολύμπου. Μετά από σκληρή μάχη σε άμμο, σκαλοπάτια, κορμούς και με άλματα, ο Αλεξίου ο οποίος προετοιμάστηκε δυνατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα για την συμμετοχή του στον παραπάνω αγώνα, τερμάτισε στην τρίτη θέση σε χρόνο 1 ώρα και 3 λεπτά.

Νικητής και πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε ο Δημήτρης Αντωνιάδης, ενώ την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης.

Αποτελέσματα κατηγορίας Ανδρών/ U23 elite

1oς Αντωνιάδης Δημήτριος ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
2ος Αλέξανδρος Αθανασιάδης ΠΡΩΤΕΑΣ
3ος Δημήτριος Αλεξίου ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΧΙΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey