Την Κυριακή το 2ο MTB Αγίας Μαρίνας

28/03/2013 - 11:12 Τελευταία τροποποίηση στις 28/03/2013 - 12:28

saraidaris_lesvosmtb_2Όλα είναι έτοιμα για το 2ο Αγώνα MTB Αγίας Μαρίνας, που διοργανώνει η τοπική Κοινότητα Αγ. Μαρίνας σε συνεργασία με το Lesvos MTB και το Δήμο Μυτιλήνης.

Η εκκίνηση αναμένεται να δοθεί στις 11 το πρωί της Κυριακής (31/3) από το Γήπεδο της περιοχής, με τους διαγωνιζόμενους να ακολουθούν μια διαδρομή συνολικού μήκους 4 χιλιομέτρων, αυξημένη σε σχέση με πέρυσι κατά 1,5 χιλιόμετρο.

Φέτος, ο αγώνας θα διεξαχθεί με χρονομέτρηση και όχι σε γύρους, έτσι ώστε όλοι οι αθλητές να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Από την ώρα που θα δοθεί η εκκίνηση οι ποδηλάτες θα κάνουν γύρους για 1 ώρα και 30 λεπτά. Μετά το πέρας της μιάμιση ώρας και αφού περάσει ο πρώτος στην κατάταξη από την εκκίνηση, θα πέσει η σημαία για ακόμη έναν γύρο όπου και θα είναι ο τελευταίος του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο όλοι οι αθλητές θα αγωνιστούν για 1 ώρα και 30 λεπτά + 1 γύρο. Ο αριθμός των γύρων που θα έχουν πραγματοποιήσει στον χρόνο αυτό, αλλά και η θέση τους, θα καθορίσει την τελική κατάταξη.

Οι κατηγορίες για τους αγωνιζόμενους είναι οι εξής:

Εφήβων 15-18 (με υπογραφή κηδεμόνα), Ανδρών18-39, Βετεράνων 40+, Γυναικών

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο, με την απαραίτητη χρήση προστατευτικού κράνους. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται την ημέρα του αγώνα από τις 10 έως τις 11 το πρωί στην οργανωτική επιτροπή, που θα βρίσκεται στο χώρο της εκκίνησης. Το κόστος της συμμετοχής είναι 5€. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα θα προσφερθεί δωρεάν φαγητό σε όλους τους συμμετέχοντες

Σε ότι αφορά τους ανήλικους, μπορούν να κατεβάζουν την υπεύθυνη δήλωση που θα πρέπει να φέρει υπογραφή κηδεμόνα από το παρακάτω link: http://www.lesvosmtb.gr/images/stories/articles/Ekdiloseis/aitisi15-18.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις στο www.lesvosmtb.gr.

2o_MTB_Ag_Marinas_afisa

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey