«Ορθοπεταλιές» με Mountain Bike στα Αλυφαντά!

27/09/2013 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:41


H ορεινή ποδηλασία μπήκε δειλά-δειλά στη ζωή των Λέσβιων πριν από μερικά χρόνια. Ο Πρωταθλητής Ελλάδας Γιώργος Σαραϊδάρης, είχε μεταπηδήσει στο συγκεκριμένο άθλημα μετά το πέρας της επιτυχημένης του πορείας στο εξαιρετικά επίπονο Τρίαθλο.

Το 2010 διοργανώθηκε για πρώτη φορά αγώνας Mountain Bike στα Αλυφαντά, αποσπώντας τα πρώτα κολακευτικά σχόλια ποδηλατών και φιλάθλων. Ακολούθησε η δεύτερη διοργάνωση το 2011, μια ακόμα πέρυσι, ώσπου έφτασε η στιγμή οι αναβάτες να δώσουν ξανά ραντεβού για το «4ο Αγώνα MTB Αλυφαντών».

O Γιώργος Σαραϊδάρης έκανε πραγματικότητα για τέταρτη συνεχή χρονιά τη συγκεκριμένη διοργάνωση, με τη βοήθεια χορηγών, του ΕΦΟ «Το Μπουρίνι» και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ο Άγιος Γεώργιος Αλυφαντών θα φιλοξενήσει ξανά το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου ποδηλάτες και φίλους του σπορ, σε μια μοναδική διαδρομή που αναμένεται να προσφέρει απλόχερα όμορφο θέαμα και έντονες συγκινήσεις τόσο σε εκείνους που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον αγώνα, όσο και στον κόσμο που θα παρακολουθήσει τις προσπάθειές του.

Στα αξιοσημείωτα της φετινής διοργάνωσης, η συναυλία που θα πραγματοποιήσει το συγκρότημα ΜΑΓΜΑ πριν την εκκίνηση του αγώνα, δημιουργώντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να ανέβει η διάθεση και η ένταση των παρευρισκομένων.

Σημειώνεται ότι η έναρξη του αγώνα έχει προγραμματιστεί για τις 16:00 και όσοι αγωνιστούν θα χωρίζονται στις αντίστοιχες κατηγορίες ανδρών, γυναικών, εφήβων και παλαιμάχων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey