Πρωταθλήτρια ομάδα Βορείου Αιγαίου το 3ο ΓΕΛ Μυτιλήνης

12/03/2024 - 18:49 Τελευταία τροποποίηση στις 12/03/2024 - 19:33

Πρωταθλήτρια ομάδα Βορείου Αιγαίου αναδείχθηκε το 3ο ΓΕΛ Μυτιλήνης στο σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ κοριτσιών.

Η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη για το 3ο ΓΕΛ Μυτιλήνης, όπου μετά την κατάκτηση του τίτλου στη Λέσβο, στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα στο Βόρειο Αιγαίο και ετοιμάζεται για τον τελικό του Αιγαίου με αντίπαλη ομάδα το 4ο ΓΕΛ Ρόδου.

Για την Β φάση του σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ, το 3ο ΓΕΛ επικράτησε τη Δευτέρα 11 Μαρτίου με 2-0 σετ απέναντι στο 3ο ΓΕΛ Χίου. Την Τρίτη το πρωί αντιμετώπισε το ΓΕΛ Καρλοβασίου, παίρνοντας τη νίκη και την πρόκριση στο τελικό του Αιγαίου στο tie break με 13-15 μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα (1-1). Ο τελικός αγώνας του Αιγαίου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13/3 στις 11:30. Οι αγώνες διεξάγονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη.

Επίσης, μετά από ένα αρκετά κουραστικό ταξίδι με το πλοίο και μεγάλη ταλαιπωρία, το πρωί της Τρίτης 12/3 και μόλις δύο ώρες μετά την άφιξη της στον Πειραιά αγωνίστηκε και η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ αγοριών του 2ου ΕΠΑΛ Μυτιλήνης, η οποία ηττήθηκε στο tie break 2-1 σετ από το ΓΕΛ Καρλοβασίου.

Πολλά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την μέχρι τώρα πορεία τους και για τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών και όλων των επιτελείων, καθώς μέσα από την επάξια συμμετοχή τους στα σχολικά πρωταθλήματα αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη Λέσβο και στην υπόλοιπη χώρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey