Εξαιρετική παρουσία των αδελφών Τσακίρη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις

26/04/2023 - 10:42 Τελευταία τροποποίηση στις 26/04/2023 - 11:03

Ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα οι αθλήτριες του ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Ειρήνη και Νάνσυ Τσακίρη, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Ειρήνη Τσακίρη κατάφερε με σωστή διαχείριση να κερδίσει την Πατσίκα Κατερίνα του Ο.Α. Αλέξανδρος Βέροια με σκορ 6-3/6-3 και να πάρει την πρόκριση στις 8 καλύτερες αθλήτριες της διοργάνωσης. Στην προσπάθεια της να μπει στα ημιτελικά αντιμετώπισε την Γορανίτη Βασιλική του Ο Α Χαϊδαρίου, όμως ηττήθηκε στο 3ο σετ, 2-6/6-2/2-6. Στα διπλά με συμπαίκτρια την Ζουμπουλάκη Μελίνα του Ο.Α. Κηφισιάς, έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

tsakiri-eirini.jpg (770×433)

Η Νάνσυ Τσακίρη έφτασε στις 16 καλύτερες αθλήτριες του τουρνουά και στην προσπάθεια της να μπει στα προημιτελικά σκόνταψε πάνω στην φορμαρισμένη Πετσούλα Ευθυμία του ΑΣΑ Γρεβενών Ν7 και έχασε 6-2/6-2.  Στα διπλά η Νάνσυ Τσακίρη κατάφερε με συμπαίκτρια την Χριστοφορίδου Αναστασία από τον Ο.Α Μαγνησίας να φτάσουν μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

nansi-tsakiri-panellinio1.jpg (770×551)

Σε γενικές γραμμές οι τρεις αθλήτριες του ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Ειρήνη, Νάνσυ Τσακίρη και Εμμανουέλα Βαγιωνά, εκπροσώπησαν επάξια με σπουδαίες νίκες μέσα στο Κυρίως ταμπλό, προβάλλοντας για άλλη μια φορά το νησί μας και τον τοπικό όμιλο μας. Να σημειωθεί ότι οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες άγγιξαν τις 1000.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey