Αργυρό μετάλλιο για την Νάνσυ Τσακίρη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις

31/07/2023 - 12:07 Τελευταία τροποποίηση στις 31/07/2023 - 12:35

Η Μυτιληνιά αθλήτρια Νάνσυ Τσακίρη, κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τένις U14.

Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου κατάφερε να φτάσει στο τελικό που διεξάγεται στις Σέρρες μετά από τέσσερις νίκες στο κυρίως ταμπλό. Στην προσπάθεια της να κερδίσει την πρώτη θέση και το τρόπαιο, έχασε από την πολύ καλή αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Γλυφάδας Φασουλά Ελένη. Η Νάνσυ Τσακίρη την Δευτέρα 31 Ιουλίου θα παίξει στο κυρίως ταμπλό του Europe junior U16 που θα διεξαχθεί στο Κιλκίς.

tsakiri-nansi-argyro-panellinio2.jpg (770×508)

Ακόμη, για το ίδιο τουρνουά η Νάνσυ Τσακίρη με συμπαίκτρια την Δάψη Ελένη από την Αθήνα κατάφεραν στα διπλά να πάρουν επίσης το αργυρό μετάλλιο.

tsakiri-nansi-argyro-panellinio.jpg (738×481)

Ο Εθνικός Προπονητής και τεχνικός διευθυντής του ομίλου αντισφαίρισης Λέσβου Τσακίρης Δημήτρης δήλωσε: Με σκληρή δουλειά, οργάνωση και θέληση είναι όλα εφικτά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας τώρα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ευχόμαστε το καλύτερο.

Επιπλέον, συνεχίζουν την προσπάθεια τους κι άλλοι τρεις αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου. Η Βαγιωνά Εμανουέλα που ανήκει στην κατηγορία U12 ξεκίνησε δυνατά και είδη βρίσκεται στις 4 καλύτερες αθλήτριες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Η Τσακίρη Ειρήνη θα αγωνιστεί για το ίδιο τουρνουά σήμερα 31/7 στην κατηγορία U18 αν και η κατηγορία της είναι U16 και ο μικρός Αντώνης Πέτσικος U12 που κατάφερε να κάνει μια νίκη στον πρώτο γύρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey