Δ.Τσακίρης:"Μεγάλο αθλητικό event το ITF στη Μυτιλήνη"

22/09/2023 - 12:50 Τελευταία τροποποίηση στις 22/09/2023 - 16:03

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Διεθνές Τουρνουά Τένις Μytilene Cup U18 ITF στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου στη Νεάπολη Μυτιλήνης, στο οποίο συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από 24 χώρες.

Σήμερα Παρασκευή διεξάγονται οι προημιτελικοί αγώνες, αύριο Σάββατο 23/9 θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί και την Κυριακή οι τελικοί. Σε δήλωση του ο Διευθυντής των αγώνων και Τεχνικός Διευθυντής του ΟΑΛ Δημήτρης Τσακίρης αναφέρει:

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, το μεγάλο Αθλητικό Event. 18 Έλληνες αθλητές και ένας Κύπριος, εκ των οποίων και η Μυτιληνιά αθλήτρια μας Ειρήνη Τσακίρη, προκρίθηκαν στο 2ο γύρο στο Κυρίως Ταμπλό.

Ζητάμε την στήριξη από το φίλαθλο κοινό της Μυτιλήνης. Η είσοδος είναι εντελώς δωρεάν και οι αγώνες γίνονται στην έδρα του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου στην Νεάπολη Μυτιλήνης εντός πρώην κατασκηνώσεων ΠΙΚΠΑ.

Εύχομαι καλή τύχη σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και τα Ελληνόπουλα. Είναι πολύ σημαντικό να διοργανώνονται Διεθνείς αγώνες ITF στην χώρα μας και περισσότερο σημαντικό στην Μυτιλήνη μας. Δίνουμε την ευκαιρία στους Έλληνες πρωταθλητές μας να αγωνίζονται με λιγότερα έξοδα μετακίνησης και σε οικείο περιβάλλον."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey