Πετάει για Χαβάη ο Μπιτάδος!

19/10/2019 - 19:55 Τελευταία τροποποίηση στις 19/10/2019 - 20:00

Η μεγάλη μέρα έφτασε για τον Παναγιώτη Μπιτάδο, τον νεαρό Μυτιληνιό τριαθλητή, που τις επόμενες μέρες θα λάβει μέρος στον τελικό των τελικών του Παγκοσμίου XTERRA, στο Μάουι της Χαβάης, εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε έναν αγώνα ιδιαιτέρως απαιτητικό όπου θα λάβουν μέρος οι καλύτεροι όλων των ηλικιών στο τρίαθλο.

Για να βρεθεί ο Μπιτάδος στη μακρινή Χαβάη χρειάστηκε όλο το προηγούμενο διάστημα ένας μεγάλος αγώνας, ώστε να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό, για να ταξιδέψει συνοδευόμενος από τη μητέρα του.

Χάρη στη βοήθεια μεμονωμένων ατόμων, που αντιλαμβάνονται τη σπουδαιότητα της παρουσίας ενός 15χρονου τόσο ταλαντούχου αθλητή στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ο Παναγιώτης Μπιτάδος αναχωρεί σήμερα από την Αθήνα με τελικό προορισμό το Μάουι της Χαβάης, ώστε το ερχόμενο Σάββατο 27 του Οκτώβρη να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στον κορυφαίο αγώνα της ζωής του, ως τον επόμενο, το XTERRA World Championship.

Ο Μπιτάδος, που προπονείται με τον πολυνίκη Βασίλη Κρομμύδα, κέρδισε τη συμμετοχή του στον τελικό των τελικών, κατακτώντας την πρωτιά στο XTERRA Greece στην ηλικιακή κατηγορία 15-19 και στη Χαβάη θα είναι ένας εκ των νεαρότερων τριαθλητών του αγώνα. Νωρίτερα, μέσα στο καλοκαίρι, έλαβε μέρος και στο XTERRA European Championship 2019, στην Τσεχία, όπου κατέκτησε την 5η θέση στην ίδια κατηγορία (15-19).

Έχοντας μαζί του το αγωνιστικό του ποδήλατο, μια ελληνική σημαία με τη Λέσβο, την ευχή των γονιών του, αλλά και όλων των Λέσβιων, ο Παναγιώτης Μπιτάδος αναμένεται να φτάσει, μέσω Λονδίνου, στο Μάουι, εκεί όπου θα έχει λίγες ημέρες να προσαρμοστεί, να μάθει τη διαδρομή και να διεκδικήσει όσα του αναλογούν.

Καλή επιτυχία Παναγιώτη!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey