Εισηγητής ο Δημήτρης Τάκας

13/06/2016 - 13:40

Στη σύνοδο του European Region of the World Confederation for Physical Therapy παραβρέθηκε ο Μυτιληνιός διακεκριμένος φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Τάκας.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια πολύ σημαντική διοργάνωση, αφού εκεί διαμορφώνεται το μέλλον της ευρωπαϊκής φυσικοθεραπείας. Συζητήθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα και άπαντες συμφώνησαν ως προς την κατεύθυνση στην οποία πρέπει να στραφεί η προσοχή των Ελλήνων φυσικοθεραπευτών, ώστε να αποκομίσουν τα μέγιστα οφέλη από την εμπειρία των νομολογιών, που ήδη εφαρμόζονται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και ταυτόχρονα να βγει ο τομέας της φυσικοθεραπείας από τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει στη χώρα μας.

Πριν λίγες ημέρες, ο Δημήτρης Τάκας παραβρέθηκε και στην 1η Επιστημονική Ημερίδα της Αθλητικής Φυσικοθεραπείας, που διοργάνωσε το Επιστημονικό Τμήμα «Αθλητικής Φυσικοθεραπείας» (Ε.Τ.Α.Φ) του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.) με την υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στο Αμφιθέατρο της Ε.Ο.Ε., με θέμα: «Αθλητικοί Τραυματισμοί. Πρόληψη, Αποκατάσταση και Κριτήρια Επανένταξης». Ο Μυτιληνιός επιστήμονας ήταν εισηγητής με θέμα «Ο αγκώνας του ρίπτη. Εμβιομηχανική ανάλυση. Φυσικοθεραπευτική πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey