Ανθούσα και Χατζίου στο Πανελλήνιο Νέων Α-Γ

27/07/2018 - 13:10 Τελευταία τροποποίηση στις 27/07/2018 - 13:19

Με δύο αθλητές θα εκπροσωπηθεί η Λέσβος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Α-Γ, που διεξάγεται το σαββατοκύριακο στη Λάρισα.

H Μαντώ Ανθούσα (ΑΕ Λέσβου Καλλονής) θα λάβει μέρος στο αγώνισμα των 1.500μ. Η πρωταθλήτρια του Σταύρου Κιουλάφα έχει φετινό ρεκόρ 4:38.0 και στη λίστα των 1.500μ διαθέτει την 8η καλύτερη επίδοση από όσες έχουν δηλώσει συμμετοχή. Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι η Μαντώ είναι μικρότερη, αφού φέτος αγωνίστηκε ως κορασίδα και θα συναγωνιστεί μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες. Αυτός θα είναι ο τελευταίος της αγώνας σε μια χρονιά, που χαρακτηρίζεται απόλυτα επιτυχημένη με εκπροσώπηση της Ελλάδας, μάλιστα, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Επίσης, o Πέτρος Χατζίου (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) θα αγωνιστεί στο επί κοντώ, προσδοκώντας σε ένα καλό άλμα που θα του επιτρέψει να βρεθεί στην ελίτ της ηλικιακής αυτής κατηγορίας. Ο Μυτιληνιός αθλητής, που προπονείται στην Αθήνα με τον Μανώλη Καραγιάννη, έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοικτό στίβο τα 5,25μ και επιθυμεί να επαναλάβει μια καλύτερη επίδοση από το φετινό του ρεκόρ (5,00μ στον ανοικτό) ή και ακόμα καλύτερη, έχοντας αποδείξει ότι μπορεί να πηδήξει ψηλότερα (έχει φέτος 5,30μ στον κλειστό). Σημειώνεται ότι ο Χατζίου έχει τη 2η καλύτερη επίδοση φέτος στους νέους άνδρες, πίσω από τον Ιωάννη Ρίζο (Άρης), που έχει περάσει τα 5,06μ.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Α-Γ της Λάρισας θα μεταδοθεί σε Live Streaming μέσα από την ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ (www.segas.gr).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey