«Μοναδική εμπειρία το Καρπενήσι»

27/08/2018 - 12:06 Τελευταία τροποποίηση στις 27/08/2018 - 12:40

Τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας τους στο Καρπενήσι βιώνουν από την περασμένη Πέμπτη η Όλγα και η Μιχαέλα Φιάσκα, μαζί με τον προπονητή τους Γρηγόρη Κοντό, παραμένοντας εκεί ως τις 3 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο πρωταθλήτριες της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης μπορεί να πήραν μια δύσκολη απόφαση για τα δεδομένα της Λέσβου, με το να μεταβούν στο Καρπενήσι για 12 ημέρες σκληρής προετοιμασίας, ωστόσο αυτή αποδεικνύεται απόλυτα σωστή. Όπως σημειώνει στο «SL» μάλιστα ο Γρηγόρης Κοντός «πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία, που είναι βέβαιο ότι θα μας βοηθήσει αγωνιστικά στη διάρκεια της χρονιάς».

Ο πολύπειρος προπονητής προσθέτει: «Για εμάς στη Λέσβο, το να φύγουμε εκτός νησιού για προετοιμασία αποτελεί μια πολυτέλεια. Όμως, από την πρώτη μέρα παραμονής μας στο Καρπενήσι, φάνηκε πόσο εξαιρετική επιλογή ήταν. Εδώ βρίσκονται όλοι οι μεγάλοι μαραθωνοδρόμοι, αλλά και αθλητές μεγάλων και μεσαίων αποστάσεων, εκμεταλλευόμενοι τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες λόγω και του υψομέτρου. Είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε, αλλά είμαι βέβαιος πλέον ότι θα το καθιερώσουμε κάθε χρόνο, αφού πρόκειται για μια διαδικασία από την οποία μόνο αγωνιστικά οφέλη μπορεί να έχουν όσοι την ακολουθήσουν.»

Σημειώνεται ότι το κόστος προετοιμασίας των δύο αθλητριών στο Καρπενήσι καλύπτεται από χορηγούς της Αθλοκίνησης και την οικογένεια Φιάσκα, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται και μια οικονομική στήριξη από τη δημοτική αρχή. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey