Ομοσπονδιακός προπονητής και φέτος ο Κοντός!

27/09/2018 - 16:22

Υπεγράφη από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου και τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη η Κοινή Υπουργική Απόφαση ανάθεσης καθηκόντων Ομοσπονδιακών Προπονητών και Τεχνικών Συμβούλων σε εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2018-2019. Η απόφαση περιλαμβάνει 196 Εθνικούς προπονητές, αριθμός αυξημένος κατά 20% σε σχέση με την περίοδο 2017-2018.

Όπως προκύπτει, ο Γρηγόρης Κοντός παραμένει ομοσπονδιακός τεχνικός του ΣΕΓΑΣ με ειδίκευση στο αγώνισμα του βάδην. Σημειώνεται ότι ο Μυτιληνιός προπονητής θα είναι παράλληλα και τομεάρχης του βάδην, σε ένα αγώνισμα όπου θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ο προπονητής Νίκος Κελεπούρης από την Ημαθία.

Σημειώνεται ότι η ανάθεση καθηκόντων εθνικών προπονητών έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα από την Πολιτεία προς τις εθνικές αθλητικές ομοσπονδίες, ως επιβράβευση και στήριξη, λαμβάνοντας υπόψη τις επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε, τη δυναμική των αθλημάτων, την ύπαρξη εθνικού σχεδιασμού, καθώς και την αξιολόγηση - απολογισμό της ανάθεσης του περασμένου έτους. Συμπληρωματικά λαμβάνεται υπόψη και η εισήγηση των εθνικών αθλητικών ομοσπονδιών προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey