Πρωτιά για Μιχαέλα Φιάσκα στο Run Greece Πάτρας

08/10/2018 - 14:22

Με το χρυσό μετάλλιο ολοκλήρωσε τον αγώνα της στο Run Greece Πάτρας η Μιχαέλα Φιάσκα, επιστρέφοντας απολύτως υγιής και σε εξαιρετική κατάσταση μετά τον τραυματισμό που την ταλαιπώρησε στη μέση το προηγούμενο διάστημα.

ΣΠερισσότεροι από 3.500 δρομείς έλαβαν μέρος σε όλες τις κατηγορίες της διοργάνωσης, ενώ ο εξαιρετικός καιρός βοήθησε δρομείς, αλλά και απλούς θεατές να απολαύσουν τη μεγάλη γιορτή της πόλης, που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στην Πελοπόννησο.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός δόθηκε στην γεμάτη από πολίτες όλων των ηλικιών, Πλατεία Γεωργίου. Νικήτρια στα 10χλμ αναδείχθηκε η Μυτιληνιά πρωταθλήτρια Μιχαέλα Φιάσκα, τερματίζοντας σε 39.52, αφήνοντας πίσω της τη Φωτοπούλου (41.28) και τη Λουβή (41.43). Μάλιστα το πιο σημαντικό στοιχείο, πέραν από την πρωτιά, ήταν ότι η Φιάσκα ανέβηκε δυναμικά στο 10άρι αφού μας είχε συνηθίσει ως τώρα να τρέχει στα 5 χιλιόμετρα, δείχνοντας πανέτοιμη για μεγάλα πράγματα φέτος.

Για την ιστορία, νικητής στα 10χλμ ανδρών ήταν ο Βαγγέλης Μαλιόγλου με 33.12, στα 5χλμ νικητής στους άνδρες ήταν ο Ντένις Γιούρα με 15.39 και στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Ισαβέλα Κοτσαχείλη (18.09).

Τον αγώνα διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, το Δήμο Πατρέων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey