Βράβευση Φιάσκα - Κοντού πριν το Αιολικός - Αιγάλεω

07/11/2018 - 14:08

Στην απόφαση να τιμήσει τη χάλκινη Ολυμπιονίκη νέων, Όλγα Φιάσκα και τον προπονητή της, Γρήγορη Κοντό, έλαβε ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού - Αθλητισμού - Τουρισμού του Δήμου Λέσβου.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 11 Νοέμβριου, πριν την έναρξη του αγώνα Αιολικού -Αιγάλεω, που θα διεξαχθεί στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης θα γίνει η απονομή τιμητικών πλακετών στην Ολυμπιονίκη νέων του Μπουένος Άιρες και στον προπονητή της, που έκαναν γνωστή τη Λέσβο στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, με την μεγάλη επιτυχία της στα 5.000μ βάδην.

Η βράβευση γίνεται μετά την ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού. Την απονομή θα κάνει ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Σταύρος Ψαρρόπουλος.

Μπράβο λοιπόν για αυτή την όμορφη πρωτοβουλία του Σταύρου Ψαρόπουλου, αφού μέχρι σήμερα οι όποιες βραβεύσεις γίνονται σε κλειστά γραφεία, ενώ την Κυριακή πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί παρουσία 1.000 φιλάθλων, υπό το θερμό τους χειροκρότημα για μια πραγματικά τεράστια επιτυχια. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey