Η πιο δυνατή εικόνα της χρονιάς: Ο Μάνταλος αγκαλιά με τον Γιάννη τον μικρό φίλο του ΠΑΟΚ

31/10/2023 - 14:52 Τελευταία τροποποίηση στις 31/10/2023 - 14:55

Το ποδόσφαιρο όπως θα θέλαμε να είναι και κυρίως όπως πρέπει να είναι. Στα 90 λεπτά δύο ομάδες είναι αντίπαλες, αλλά εκτός γηπέδου όλοι οφείλουν να αντιμετωπίζουν το άθλημα ως γιορτή.

Στην OPAP Arena μετά τη λήξη του ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ σημειώθηκε η εικόνα της αγωνιστικής, για να μην αναφέρουμε ότι ήταν η πιο δυνατή εικόνα στη σεζόν έως τώρα. Με τη λήξη του αγώνα ο Πέτρος Μάνταλος πήγε στην εξέδρα και πήρε αγκαλιά έναν μικρό φίλο των Θεσσαλονικέων τον Γιάννη.

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ, ο μικρός Γιάννης, στον οποίο οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν κάνει δώρο μπλούζα στον τελικό του κυπέλλου, ήταν παρών στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας του και γνώρισε την αποθέωση.

Ο ίδιος ήταν η πιο όμορφη στιγμή του περυσινού τελικού στον Βόλο, όταν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης έβαλαν στον αγωνιστικό χώρο τον μικρό Γιάννη, οπαδό του ΠΑΟΚ με κινητικά προβλήματα, για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί το κύπελλο. Και μάλιστα έβγαλαν και φωτογραφίες μαζί του και του χάρισαν και μια μπλούζα με το νταμπλ.

Στην OPAP Arena ο μικρός Γιάννης, βρέθηκε μαζί με τον πατέρα του και τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μαζί με τον αδελφό του που είναι οπαδός της ΑΕΚ. Με τον κόσμο να φωτογραφίζεται μαζί του και να του φωνάζει «μπράβο ρε μάγκα, πάντα να είσαι δίπλα στην ομάδα σου».

sportal.gr

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey