Κίνηση ματ της Άθλησης με Ίωνα Ρέζκ

16/12/2022 - 13:03 Τελευταία τροποποίηση στις 28/12/2022 - 12:41

Οι  μεταγραφικές σκέψεις των ανθρώπων της Άθλησης άρχισαν να μετουσιώνονται σε πράξη, με την απόκτηση του Ιωνά Ρέζκ.

Η απόκτηση του 31χρονου Ιωνα Ρέζκ από τον Κέρκη Σάμου σίγουρα ανεβάζει περισσότερο το επίπεδο, καθώς πρόκειται για έναν αθλητή με βαρύ βιογραφικό. Με την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου η διοίκηση της Μυτιληνιάς ομάδας κινήθηκε δυναμικά, ντύνοντας στα χρώματα του συλλόγου τον έμπειρο με ύψος 1,90 πασαδόρο, ο οποίος μάλιστα θα πάρει χρόνο συμμετοχής και στον δύσκολο αγώνα της Κυριακής στο Ηράκλειο. 

Ο Ρεζκ την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Επίσης, έχει φορέσει τη φανέλα του Μίλωνα και της Κηφισιάς. Στα πλάνα της ομάδας η οποία σκανάρει ενδελεχώς την μεταγραφική αγορά, υπάρχει και η απόκτηση ένας ακόμη έμπειρου παίκτη που θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας για την επίτευξη του στόχου της που δεν είναι άλλος από την είσοδο στα play off.

"Η Άθληση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον 31χρονο πασαδόρο Ιωνά Ρεζκ, που αγωνιζόταν στον Κέρκη Σάμου. Ιωνά σε καλωσορίζουμε στη οικογένεια της Άθλησης, σου ευχόμαστε πρωτίστως υγεία και ως εξαίρετος επαγγελματίας είμαστε σίγουροι ότι θα δώσεις τα πάντα ώστε η ομάδα μας να πετύχεις τους στόχους της. Ευχαριστούμε τον Κέρκη Σάμου για την παραχώρηση του αθλητή."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey