Ήττα στις λεπτομέρειες για την Άθληση

19/12/2022 - 11:04 Τελευταία τροποποίηση στις 19/12/2022 - 18:47

Την ήττα γνώρισε η ομάδα της Άθλησης με 3-2 σετ από τη ΓΕ Ηρακλείου στην Κρήτη, σε ένα πραγματικό ντέρμπι που διήρκησε τρεις ώρες.

Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, η ομάδα της Μυτιλήνης καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε το προβάδισμα, όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό ώστε να κατακτήσει τη νίκη.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο volley σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όπου από το ξεκίνημα του πρώτου σετ η Άθληση έχασε με τραυματισμό στο γόνατο τον κεντρικό της, με τη πρώτη εκτίμηση να δείχνει ότι δεν  είναι κάτι σοβαρό. Παρόλα αυτά τον αντικατέστησε ο Σπύρος Αγγέλου με απόλυτη επιτυχία και παρά το ότι οι Μυτιληνιοί είχαν καλή απόδοση σε μια δύσκολη έδρα, έχασαν στις λεπτομέρειες το tie break 15-13.

giakoumis-athlisi-2022-23.jpg (770×576)

Με δήλωση του στο "SL" ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Γιακουμής αναφέρει: "Θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την απόδοση των αθλητών μου και την κατάκτηση ενός βαθμού σε μια πολύ καλή έδρα, απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο, ένας βαθμός εκτός έδρας που μας κρατάει κοντά στην τετράδα. Αγωνιστήκαμε με προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως και τους δίνω πολλά συγχαρητήρια.

Στον αθλητισμό πέραν της ικανότητας θέλει και τύχη πράγμα που σε αυτόν τον αγώνα δεν είχαμε. Όπως και να' χει, έτσι είναι ο αθλητισμός. Ξεκουραζόμαστε λίγες μέρες λόγω των εορτών και θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για την 7/1/23 με αντίπαλο τον Ιωνικό στην έδρα μας."

Τα σετ:

28 - 26, 21 - 25, 25 - 20, 19 - 25, 15 - 13

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey