Στην Άθληση ο Παύλος Χρηστάρας

28/12/2022 - 12:07 Τελευταία τροποποίηση στις 29/12/2022 - 20:48

Περαιτέρω ενίσχυση για την Άθληση με την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού Παύλου Χρηστάρα από τον Περσέα που αγωνίζεται στη Pre Leauge.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μυτιληνιάς ομάδας διαθέτει πλούσιο βιογραφικό με παρουσία σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, ενώ την περίοδο 2010-11 κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας με την ομάδα του ΠΑΟΚ. 

Ο 37χρονος αθλητής με ύψος 1,95 που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, είναι η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή για το νησιωτικό σωματείο μετά τον Ιωνά Ρέζκ. Ο Χρηστάρας έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των ομάδων, Απόλλων Καλαμαριάς, Ελπίς Αμπελοκήπων, Μέγας Αλέξανδρος, Γαλαξίας Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ, Πήγασος Πολίχνης, Ερμής Ηγουμενίτσας και Περσέας.

"Η Άθληση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον 37χρονο κεντρικό Παύλο Χρηστάρα, που αγωνιζόταν στον Περσέα. Παύλο σε καλωσορίζουμε στη οικογένεια της Άθλησης, σου ευχόμαστε πρωτίστως υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Ευχαριστούμε επίσης τον Περσέα για την παραχώρηση του αθλητή."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey